A kötelező győzelem mindig a legnehezebb


2017-11-18 14:32:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


A kötelező győzelem mindig a legnehezebb főképe
A kötelező győzelem kategóriájába tartozó mérkőzéssel folytatódik az NB III-as labdarúgó bajnokság a Perutz FC számára, mely az őszi szezon utolsó mérkőzésén vasárnap 13 órakor a mezőny utolsó előtti helyén álló Gyirmót FC Győr II-t fogadja a Perutz Stadionban. A pápaiak múlt héten a vártnál simább győzelmet arattak Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban 4-0-ra nyertek, sikerük még úgy is teljesen megérdemelt volt, hogy a Videoton II. kilenc emberrel fejezte be a találkozót. A hét utolsó napján az a Gyirmót FC II. vendégeskedik a pápai stadionban, mely az eddig lejátszott 14 forduló alatt két győzelmet, két döntetlent és tíz vereséget számlál, Nagy László csapata az elmúlt héten 2-1-re megnyerte a Csorna elleni kiesési rangadót, azonban ez is csak arra volt elég, hogy elmozduljon az utolsó helyről.
- Ebben az osztályban sem szabad egy csapatot sem lebecsülni, de ha ki tudjuk vinni azt a fegyelmezett játékot a pályára mint múlt héten, akkor nagy esélyünk van a győzelemre. Láttam játszani a Gyirmótot, fiatalos, lendületes csapat benyomását keltették, nem számítok könnyű 90 percre, a legfontosabb, hogy nullára redukáljuk a hibáinkat, és akkor nem lehet gond. Sajnos több játékos is betegséggel bajlódott a hét második felében, így jelen pillanatban nem tudom megmondani, kikre számíthatok és kiket kell kényszerűségből kihagynom.
Nagy László, a gyirmótiak vezetőedzője a hivatalos honlapnak a mérkőzéssel kapcsolatban azt nyilatkozta, nincs sok esélyük, arra törekednek, hogy tisztességesen helytálljanak.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 16:53:26

Elhunyt a labdarúgó-szövetség megyei igazgatója


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:13:16

Máris elköszönt a Perutz védője


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 10:11:44

Beismerte bűnösségét az aranytömbökkel csaló férfi


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz


PÁPA időjárás