Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-11-20 08:37:42  | cikk:  | 


Akkumulátort lopott a munkahelyéről főképe
A munkájához használt traktorból lopta el az akkumulátorokat egy rábaszentandrási férfi. A pápai rendőrök másnap már gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőröket 2017. november 14-én értesítette egy Marcaltő-Ihász pusztán működő cég képviselője arról, hogy az egyik gépjárművükből 2017. november 13-án 16 óra és másnap 7 óra között eltűnt két akkumulátor, ami miatt a jármű nem indítható el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak - Bálint Dezső rendőr főtörzsőrmester és Szabó Péter rendőr főtörzsőrmester - egy órán belül intézkedés alá vonták a telep egyik alkalmazottját, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A 20 éves rábaszentandrási férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával elismerte, hogy előző nap ő szerelte ki az általa használt traktorból az akkumulátorokat. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket még aznap visszaadtak a mezőgazdasági cég képviselőjének.

A rábaszentandrási férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indított nyomozást egy 38 éves helyi lakos ellen.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás egy 38 éves pápai lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2020. május...

2020-05-07 13:44:14

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 38 éves karcagi férfival szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai...

2020-05-02 17:16:27

A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt