Akkumulátort lopott a munkahelyéről | Pápa Ma

Akkumulátort lopott a munkahelyéről


2017-11-20 08:37:42  | cikk:  | A munkájához használt traktorból lopta el az akkumulátorokat egy rábaszentandrási férfi. A pápai rendőrök másnap már gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőröket 2017. november 14-én értesítette egy Marcaltő-Ihász pusztán működő cég képviselője arról, hogy az egyik gépjárművükből 2017. november 13-án 16 óra és másnap 7 óra között eltűnt két akkumulátor, ami miatt a jármű nem indítható el. A helyszínre érkező körzeti megbízottak - Bálint Dezső rendőr főtörzsőrmester és Szabó Péter rendőr főtörzsőrmester - egy órán belül intézkedés alá vonták a telep egyik alkalmazottját, akit előállítottak a Pápai Rendőrkapitányságra. A 20 éves rábaszentandrási férfi gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával elismerte, hogy előző nap ő szerelte ki az általa használt traktorból az akkumulátorokat. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás alkalmával megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket még aznap visszaadtak a mezőgazdasági cég képviselőjének.

A rábaszentandrási férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le a nyomozást annak a 28 éves férfinak az ügyében, aki egy helyi étterem kasszájából lopott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2018-06-15 09:07:38

Lezárult a nyomozás: volt munkahelyéről lopott


Egy kerékpár hátsó kosarából lopta ki a bevásárló táskát egy 42 éves nő Lovászpatonán. A körzeti megbízottak előállították.

A helyi körzeti megbízottak 2018. április 3-án reggel értesültek arról, hogy aznap reggel eltűnt egy boltba tartó lovászpatonai asszony bevásárló táskája...

2018-04-09 13:07:40

Kerékpár kosarából lopott


2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost