Informatikai eszközöket kaptak a bölcsődék és óvodák


2017-11-20 15:15:07  | cikk: Babos Petra  | 


Informatikai eszközöket kaptak a bölcsődék és óvodák főképe
A NATO Support and Procurement Agency Airlift Management Programme Office nyomtatókat, faxgépet és a hozzájuk tartozó kiegészítőket, festékpatronokat adományozott az önkormányzati intézményeknek. Az adományt ma délelőtt vette át Unger Tamás alpolgármester a bázisrepülőtéren.
Unger Tamás köszönetét fejezte ki a felajánlásért, az eszközöket a városi bölcsődékben és óvodákban fogják hasznosítani. Az alpolgármester kiemelte, az intézményekben végzett hétköznapi munkához elengedhetetlen eszközök ezek, hiszen a bölcsődék és óvodák olyan technikai eszközökkel kell, hogy rendelkezzenek, amelyek stabil informatikai hátteret jelentenek. A most átadott gépek kiegészítésével még hatékonyabb munka válik majd lehetővé az egyes intézményekben. Unger Tamástól megtudtuk, a nagylelkű felajánlás az NSPA és az önkormányzat közötti kiváló kapcsolatot bizonyítja.
Wiek Noldus, a NATO programmenedzsere az átadó kapcsán elmondta, a kiválóan működő eszközök egy rendszeres csereprogram szerint váltak feleslegessé, ezért gondolták, hogy a még jól működő gépekkel támogatják a pápaiakat.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!