Két forduló után hibátlanok sakkozóink


2017-11-23 17:08:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két forduló után hibátlanok sakkozóink főképe
A 2017/2018.évi Veszprém megyei első osztályú sakk bajnokság első hazai fordulójában a Szabadgyalog Sakk Egyesület Révfülöppel találkozott. A pápai idénynyitón egyik csapat sem a legerősebb összeállításában ült asztalhoz - a Szabadgyalog négy ifit is szerepeltetett - ám a hazaiak így is a bajnoki pontok itthon tartását tűzték ki célul. A pápai sakkozók számára jól indult az idei menetelés, az Ajkai ASSE otthonában ugyanis 7,5-4,5 arányú győzelmet arattak, Kiss Csabék arra készültek, hogy folytatják a megkezdett jó sorozatot.
- Kilenc fővel érkezett meg az ellenfél, ami azt jelentette, hogy három táblán automatikusan megkaptuk az egy pontot - tudtuk meg az egyesület elnökétől. Végül számunkra a lehető legjobban alakultak a partik, így 8-4-re nyertünk. Győzelmünk azt jelenti, hogy úgy vagyunk ott a közvetlen élmezőnyben, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk. Kilenc csapat vesz részt egyébként a megyei pontvadászatban, és jelen állás szerint hiába van reális esélyünk akár a bajnoki címre is, miután két elsőtáblásunk eligazolt, nem tervezzük az NB II-ben való szereplést.
A Szabadgyalog SE december 10-én az Ajkai Bányászt fogadja a Huszár Közösségi Házban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja