Revansot venne a Perutz FC


2017-11-24 12:23:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb3foci.hu  | 


Revansot venne a Perutz FC főképe
Több mint két hónap után ismét vereséggel a háta mögött készül soron következő mérkőzésére a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata a 2017-es év utolsó bajnokiján Pénzügyőr gárdáját látja vendégül, mely a tavaszi idény előrehozott meccse. A pápaiak nyolc veretlenül megvívott találkozó (hét győzelem, egy döntetlen) után voltak kénytelenek ismét pont nélkül az öltözőbe vonulni, az utolsó előtti Gyirmót II. ugyanis 3-2-re legyőzte Szabó Zsoltékat. Javítási lehetőség szombaton 13 órai kezdéssel a Pénzügyőr ellen kínálkozik, mely az odavágón Feil Máté találatával 1-0-ra legyőzte a Perutzot, a fővárosiak jelenleg a 12. helyen állnak (öt győzelem, két döntetlen, nyolc vereség).
- Természetesen nem is lehet más célunk, mint kiköszörülni a múlt heti csorbát és revansot venni az idénynyitón elszenvedett vereségért. Hajtós, fiatal csapat a Pénzügyőr, mely a bajnokság második felében egyre jobb eredményeket ért el, de nekünk csak a három pont elfogadható, nem fordulhat elő, hogy két, egymás utáni vereséggel menjünk téli pihenőre. A hazai pálya mellettünk szól, és reménykedem, hogy három ponttal tudjuk megköszönni szurkolóink egész éves biztatását.
Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gyirmót II. ellen a hajrában reklamálásért Kubicsek játékvezető elküldte a kispadról Marton Miklóst. A hét közepén ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, melyen a pápaiak mesterét a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől két soron következő NB III-as férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésről eltiltotta. - Mondanom sem kell, véleményem szerint túlzottan szigorú ítéletet hozott a szövetség, nem érzem jogosnak, hogy két meccsen is a lelátón kelljen helyet foglalnom, de nem tudok mit tenni, elfogadom a büntetést - kommentálta a döntést a Perutz trénere. A vendéglátóknál Böröczky Bálint továbbra is sérült, de Kovács Szabolcs és Domján Roland játéka is kérdéses.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek