Ha győz a Lombard, biztos a bennmaradás


2010-05-07 19:34:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha győz a Lombard, biztos a bennmaradás főképe
A Soproni Liga 27. fordulójában a tabella 15. helyén álló Nyíregyháza Spartacushoz utazik a Lombard Pápa. A mérkőzés tétje mindkét csapat számára óriási, hiszen a hazaiak múlt heti győzelmüknek köszönhetően továbbra is versenyben vannak a jövő évi NB I-es tagságért, és az újabb három pont tovább növelné esélyeiket. A Lombardnál szintén égetően szükség lenne a győzelemre, hiszen az idegenbeli diadallal elkerülné a mieinket a kisesés lehetősége. Erre hívta fel a figyelmet Kovács László is.
- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a hangulat a tetőfokon van, de elszántságot látok az arcokon. A szerdai, ZTE elleni mérkőzésen ismét sikerült kikapnunk, pedig lehetett volna győzelem, vagy minimum pontszerzés is a dologból. Egy olyan csapat otthonába utazunk, amely számára a pontok megszerzése létkérdés, ezzel el is mondtam, hogy milyen mérkőzés vár ránk. Ennek tükrében a pontszerzést minimális célként megjelöltük, azzal a ténnyel, hogy ebben az esetben matematikailag is biztosított lenne a számunkra a bennmaradás. Mert hogy azzal támadnak minket, hogy kieső jelölt csapattá csúsztunk vissza. Ennél nagyobb motiváció nem is kell a számunkra ahhoz, hogy legyőzzük a Nyíregyházát – nyilatkozta a másodedző a hivatalos honlapnak. A keret ezúttal sem lesz teljes, hiszen Nagy Sándor, Orosz Péter, Dlusztus András, Heffler Norbert sérülés, míg Sarus Balázs, Rajnay Attila eltiltás miatt nem léphet pályára. Visszatér viszont Bali Péter, aki letöltötte két mérkőzéses eltiltását. Az odavágón ősszel sima 5-1-es győzelmet aratott a Lombard, a derbi játékvezetője Kassai Viktor lesz.

A várható összeállítások:
Nyíregyháza: Ovszijenko - Miskolczi, Struhár, Balbinot, Hurt - Abdelali, Müller, Davidov, Zabos - Bouguerra, Andorka
Lombard: Szűcs L. - Quintero, Tóth G., Farkas A., Mészáros - Varga G., Fűzfa, Gyömbér, Rebryk - Bárányos, Abwo

A 27. forduló párosításai:
május 7., péntek
19:00 DVSC-Videoton

május 8., szombat
15:00 Ferencváros-KTE
17:30 ZTE-Honvéd
18:00 Vasas-Haladás
18:00 Nyíregyháza-Lombard
18:00 Paks-DVTK
19:00 Kaposvár-Győr

május 9., vasárnap
17:30 MTK-Újpest


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 14:31:38

Veszprém nyerte a jubileumi Pápa Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 19:50:33

Negyedik helyen telel a Perutz FC