A Türr nyerte a Szent István Kupát


2017-11-28 16:01:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Türr nyerte a Szent István Kupát főképe
Komoly hagyománya van a Szent István Római Katolikus Általános Iskola saját rendezésű labdarúgó bajnokságának, a Szent István Kupának, hiszen immár 25 éve, tehát 1992 óta minden évben megrendezik a meghívásos tornát. Idén a házigazdák Lovászpatona, Vaszar és a Türr III. korcsoportos labdarúgóit invitálták meg tornatermükbe, ahol körmérkőzésekkel döntötték el a helyezések sorsát. Szabó Sándor, a katolikus iskola testnevelője érdeklődésünkre elmondta, a tornaterem jellegéből adódóan sokgólos meccseknek lehettek szemtanúi, a mezőnyből pedig kiemelkedett a Türr, mely a támadások mellett a védekezésre is nagy hangsúlyt fektetett.
- Az idei tornával is szeretnénk édesapámnak emléket állítani, akit 2014-ben veszítettünk el - nyilatkozta Szabó Sándor. A mostani alkalomra is igyekeztünk nagyjából azonos erősségű és képességű csapatokat meghívni, ennek ellenére a Türr kiemelkedett, több igazolt játékossal is rendelkeznek, ami nagyban hozzájárult, hogy veretlenül megnyerjék a bajokságot. A további sorrendről egy-egy gól döntött, végül miután az utolsó meccsen a vaszariak győztek, megszerezték előlünk a második helyet, az eredmények úgy hozták idén, hogy a sort Lovászpatona zárta. Elégedett vagyok a színvonallal, sok gólt láttunk, voltak szép védések, sportszerű küzdelmek.
A torna gólkirálya Erdősi Milán lett (Türr) kilenc találattal, mellette különdíjban részesült Huszár Máté (Szent István) és Orsós Róbert (Lovászpatona).

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-12 16:18:44

Nagytevelen táborozott a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-05-01 11:04:56

Elsikkasztotta a sportolók pénzét a PSE volt elnöke


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 12:52:47

Judo: 28 érem, köztük öt magyar bajnoki cím a hétvége termése


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 18:18:17

Játékos vetélkedő és megyei döntő is színesítette a Kosárlabdázás Napját


PÁPA időjárás