Teremversennyel zárult az év | Pápa Ma

Teremversennyel zárult az év


2017-11-29 09:35:50  | cikk: Haraszti Gábor  | A Delta Íjászegyesület a Sportcsarnokban rendezett teremíjász bajnokságot, melyre a Dunántúli régióból összesen 76 nevezést regisztráltak. Nyolc korcsoportban, három íjkategóriában reggeltől délutánig zajlott a verseny, melyen a házigazdák kilenc sportolóval képviseltették magukat. Németh Gabriella, az egyesület alelnöke érdeklődésünkre elmondta, a résztvevők 2x10 lövéses sorozatot adtak le, egy sorozatban 10x3 vesszőt lőttek ki, majd egy rövid pihenő után megint 30 nyílvesszőt igyekeztek a céltábla közepébe juttatni.
- Összesen így 60 vesszőt lőnek ki a versenyzők, a verseny nehézségét a fizikai és szellemi igénybevétel is adja. A hét éves, mini korosztálytól az 50 feletti senior korúakig bezárólag történelmi, vadászreflex és csigás kategóriában összesen 76 nevezést regisztráltunk. Örömmel mondhatom, hogy a 3D versenyhez hasonlóan teremben is jól szoktak szerepelni a pápai indulók, akik közül most kilenc főnek szoríthattunk. Szereplésük a várakozásoknak megfelelően sikerült, mindannyian dobogóra állhattak, Vései Réka, Gulyás Erik, Márkus Balázs és Németh Virág első-, Süle István, Vései Attila, Németh Eszter és Lőrincz Norbert második-, László Dezső pedig harmadik helyezést szerzett. Erre az évre ez volt az utolsó versenyünk, a következő esztendő a mostanihoz hasonló pápai teremversennyel indul, majd februárban Budapesten Európa-bajnokságon szeretnénk részt venni.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-30 17:26:39

Augusztus 5-én ismét félmaraton


2018-03-19 13:55:28

Kispályás csapatok jelentkezését várják


2018-04-06 22:16:10

Egy szoros, egy sima vereség


2018-06-03 20:26:21

Perutz sikerrel zárult az idény, Szabó Zsolt a gólkirály!