Beszámolókat véleményeztek a részönkormányzatok


2017-11-29 22:44:59  | cikk: Babos Petra  | 


Beszámolókat véleményeztek a részönkormányzatok főképe
A Pápa Város Képviselőtestületének csütörtöki ülése előtt mindhárom Pápához csatolt településen ülést tartottak a részönkormányzatok. Tapolcafőn kedden, Kéttornyúlakon és Borsosgyőrött pedig szerdán tanácskoztak a képviselők.
A képviselők mindhárom csatolt településen egyhangúlag elfogadásra javasolták Pápa Város Önkormányzata önkormányzati rendelet -tervezete a helyi iparűzési adóról, az idegenforgalmi adóról, a kommunális adóról, az építmény és telekadóról szóló módosítását.
Pápa-Tapolcafőn Egyed Tamás, a MÉKI-R Zrt. ügyvezetője a településrészt érintő temető helyzetéről beszélt.
A részönkormányzati ülések napirendjén szerepelt annak a beszámolónak a jóváhagyása, mely Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye elmúlt időszakában végzett tevékenységét összegezte. Az üléseken Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető szóban is összefoglalta munkájukat.
Ezt követően a részönkormányzatok testületei meghallgatták Ujváry Hajnalka intézményvezető beszámolóját is, aki Pápa Város Önkormányzata Egészségügyi Alapellátási Intézetének munkájával ismertette meg a képviselőket. Beszámolójában a háziorvosi és a gyermekorvosi ellátásról, a védőnői szolgáltatásról, az iskolai egészségügyi szolgáltatásról és az ügyeleti és fogászati ellátásról beszélt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 22:45:28

Megindult a munka a Juhar utcában is


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 08:44:36

Új út épül


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 15:29:35

Egyházi Andrea: A tanulás-tanítás új útja ez mindannyiunk számára


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:59:36

Néhány hét múlva már működik az okoszebra