Még lehet nevezni az Apuka kupára


2017-12-01 10:56:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Még lehet nevezni az Apuka kupára főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 16-án immár negyedik alkalommal rendezi meg a minden évben sikeres és jó hangulatú Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját, melynek találó jelmondata: „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni”. A bajnokság jellegéből adódóan ugyanis most nem a klub utánpótlás játékosai lesznek a főszereplők, hanem a szülők, nagyszülők és az egyesület edzői, idősebb labdarúgói. Az alakulatok tagjai között ugyanis a csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhetnek, valamint az adott korcsoport edzője és egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Újdonság, hogy az együttesek könnyebb kialakítása érdekében, csapatonként szerepelhet legfeljebb két PELC játékos, aki az U16, U17, U19 csapatban szerepel.
A nevezési határidő december 10., a szervezők kérik, hogy a nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre küldjék vissza vagy a korcsoport edzőjének juttassák el. Részletes versenykiírás ITT! A nevezési lap IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja