Még lehet nevezni az Apuka kupára | Pápa Ma

Még lehet nevezni az Apuka kupára


2017-12-01 10:56:18  | cikk: Haraszti Gábor  | A Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 16-án immár negyedik alkalommal rendezi meg a minden évben sikeres és jó hangulatú Apuka Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornáját, melynek találó jelmondata: „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni”. A bajnokság jellegéből adódóan ugyanis most nem a klub utánpótlás játékosai lesznek a főszereplők, hanem a szülők, nagyszülők és az egyesület edzői, idősebb labdarúgói. Az alakulatok tagjai között ugyanis a csapatokban adott korcsoporthoz tartozó szülők és nagyszülők szerepelhetnek, valamint az adott korcsoport edzője és egy más csapatban nem szereplő PELC edző vagy alkalmazott, tisztségviselő. Újdonság, hogy az együttesek könnyebb kialakítása érdekében, csapatonként szerepelhet legfeljebb két PELC játékos, aki az U16, U17, U19 csapatban szerepel.
A nevezési határidő december 10., a szervezők kérik, hogy a nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre küldjék vissza vagy a korcsoport edzőjének juttassák el. Részletes versenykiírás ITT! A nevezési lap IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-21 13:44:02

Kiemelkedő félévet zárt a Bakony Judo Klub


2018-07-14 16:01:18

Gelencsér Róbert háromszoros Európa-bajnok!


2018-04-24 13:32:17

Több helyszínen is helytálltak tollaslabdázóink


2018-07-16 19:35:02

A jövő pecásait nevelik