Kijavítják a Deák Ferenc utcai úthibát


2017-12-03 10:14:19  | cikk: HuHa  | 


Kijavítják a Deák Ferenc utcai úthibát főképe
Hétfőn, holnap megkezdődik a Deák Ferenc utca és a Közép utca kereszteződésében lévő úthiba kijavítása- tájékoztatta hírportálunkat Bakó István, a Városgondnokság igazgatója. A kereszteződésben megsüllyedt az útburkolat, a sérülés az aszfaltos felületet és a térkőburkolatot is érinti, ezt javítják ki a következő napokban.
-A helyzetet bonyolítja, hogy a sérült szakaszon négy közműakna is van és ezek is megsüllyedtek, így azokat is szintre kell hozni - mondta el érdeklődésünkre az igazgató.
A Deák Ferenc és Közép utca kereszteződésében csúnyán megsüllyedt az úttest

A munkálatokban részt vesz a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. kivitelezői csoportja, ők a térkőburkolatot állítják helyre, az aknatetőket a Városgondnokság emeli meg a Vízmű közreműködésével, az aszfaltburkolat helyreállítását pedig a kátyúzást végző cég végzi el.
Az útjavítás a közlekedést is érinti, hétfőtől a Deák Ferenc utca érintett szakaszán nem lehet parkolni, a járművek a parkolók helyén tudnak közlekedni, a Közép utca pedig ebből az irányból megközelíthetetlen lesz, hiszen teljes útszélességben dolgoznak majd a területen. A forgalom átszervezése ellenére a munkák miatt torlódásra kell számítani, ezért érdemes lesz néhány napig elkerülni a Deák Ferenc utcát.
A Közép utcába várhatóan egy hétig nem lehet behajtani

A tervek szerint az útjavítás egy hét alatt elkészül, természetesen az időjárás befolyásolja a munkavégzést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-20 21:25:35

Ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket - bemutatkoztak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei


ajánlott cikk főképe

2019-06-23 15:23:08

Kulturális élmények a Múzeumok éjszakáján


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 17:35:51

A polgármester is köszöntötte a 90 éves Döbröntei Istvánnét


ajánlott cikk főképe

2019-09-07 17:55:23

Népszerű volt a Bázisrepülőtéren megrendezett családi nap


PÁPA időjárás