IV. Megaforce Dance Cup - Táncverseny és jótékonykodás


2017-12-03 18:56:20  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


IV. Megaforce Dance Cup - Táncverseny és jótékonykodás főképe
Huszonkét sportegyesület és csoport 194 koreográfiával, közel 600 táncossal nevezett a Sanogenesis Alapítvány által szombaton megrendezett IV. Megaforce Dance Cup nyílt minősítő és master táncversenyre.
A verseny főrendezője, dr. Szegediné Murai Dóra hírportálunknak elmondta, manó, gyermek, junior, felnőtt és senior korcsoportú versenyzők egyaránt jelentkeztek a megmérettetésre. A versenyzők az ország számos pontjáról, többek közt Pécsről, Zircről, Tatáról, Zalaegerszegről, Budapestről, Ajkáról, Kaposvárról és Győrből érkeztek Pápára. Városunkat a Black Bunny Rock and Roll Club, a Balance Dance Team, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és a Side Skill Boys táncosai képviselték a megmérettetésen.
A szakértő zsűri - Demcsák Ottó balettművész, koreográfus, Fekete René táncoktató, Hergenrőder Jácint nívódíjas, moderntánc szakos mesterpedagógus, Hernádi-Rabi Erika táncpedagógus, Ramasz László nívódíjas táncos, koreográfus - a minősítő verseny során minden produkciót arany-, ezüst-, vagy bronzminősítéssel díjazott, a master versenyen résztvevőket pedig helyezések szerint rangsorolta.

Közel 600 táncos mutatkozott be a rendezvényen

A verseny a korábbi évekhez hasonlóan jótékony célt is szolgált. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja jótékonysági kézműves vásárral és ünnepre hangoló kreatív foglalkozásokkal várt minden érdeklődőt. A vásáron befolyt összeg a szeretetszolgálat pápai tevékenységét segíti, rászoruló gyermekek megajándékozására fordítják majd.
Unger Tamás alpolgármester a rendezvényen elmondott köszöntőjében úgy fogalmazott, a Megaforce Dance Cup mára a város egyik leglátogatottabb sporteseményévé nőtte ki magát. Emellett nagyon fontos, hogy a rendvény jótékony célokat is szolgál, hiszen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fontos munkát végez a városban.
A IV. Megaforce Dance Cup szombaton kora reggeltől késő estig zenével és tánccal töltötte meg a sportcsarnokot. A legkisebbektől az idősebbekig mindenki a maximumot nyújtotta, kiváló szórakozást biztosítva a lelátót megtöltő közönség számára. S a folyosón elcsípett beszélgetésekből az is kiderült, a résztvevők reménykednek a rendezvény folytatásában, s már az V. Megaforce Dance Cup-ra készülnek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban


ajánlott cikk főképe

2020-08-06 10:52:44

Múltidéző séta a zsidó temetőkben


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:26:31

Gépkocsifeltörőket és unokázós csalókat fogtak el Pápán