Borsosgyőrött járt a Mikulás


2017-12-04 07:53:55  | cikk: Babos Petra  | 


Borsosgyőrött járt a Mikulás  főképe
Zsúfolásig telt vasárnap délután a borsosgyőri művelődési házban, hiszen a falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy együtt ünnepelje a gyerekek egyik legkedvesebb ünnepét, a Mikulást.
Máté István, a településrész önkormányzati képviselője kérdésünkre elmondta, a borsosgyőri településrészi önkormányzatnál már hagyomány, hogy Mikuláskor megajándékozzák a faluban élő gyerekeket, idén több mint 110 kisgyermeket lepett meg a Nagyszakállú. A Mikulás-csomagot ebben az évben is a részönkormányzat finanszírozta.
A Takácsi Tündérkert Bábszínház zenés műsora után meg is érkezett hatalmas zsákjával a Télapó, akinek a gyerekek énekeltek, a legbátrabbak pedig verset is szavaltak.
A településrészen közös karácsonyi ünnepséget is szerveznek a falu közösségének december 17-én, szombaton 16 órától.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-26 16:26:43

Könnyes búcsú László atyától


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 22:59:09

Dalos Fő tér


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására