Borsosgyőrött járt a Mikulás


2017-12-04 07:53:55  | cikk: Babos Petra  | 


Borsosgyőrött járt a Mikulás  főképe
Zsúfolásig telt vasárnap délután a borsosgyőri művelődési házban, hiszen a falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy együtt ünnepelje a gyerekek egyik legkedvesebb ünnepét, a Mikulást.
Máté István, a településrész önkormányzati képviselője kérdésünkre elmondta, a borsosgyőri településrészi önkormányzatnál már hagyomány, hogy Mikuláskor megajándékozzák a faluban élő gyerekeket, idén több mint 110 kisgyermeket lepett meg a Nagyszakállú. A Mikulás-csomagot ebben az évben is a részönkormányzat finanszírozta.
A Takácsi Tündérkert Bábszínház zenés műsora után meg is érkezett hatalmas zsákjával a Télapó, akinek a gyerekek énekeltek, a legbátrabbak pedig verset is szavaltak.
A településrészen közös karácsonyi ünnepséget is szerveznek a falu közösségének december 17-én, szombaton 16 órától.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-27 16:13:03

Főhajtás az ellenálló és antifasiszta áldozatok emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2018-08-28 13:26:32

Piacpróba a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2018-08-10 18:42:33

Készül az emlékmű beton alapzata


ajánlott cikk főképe

2018-06-09 07:31:59

40 éves a Fáy lakótelepi óvoda