A vártnál nehezebben hozta a kötelezőt a Bakonyerdő | Pápa Ma

A vártnál nehezebben hozta a kötelezőt a Bakonyerdő


2017-12-04 14:54:58  | cikk: Haraszti Gábor  | Idén utoljára játszott hazai környezetben a Bakonyerdő Pápa alakulata, mely az NB II-es bajnokság vasárnapi játéknapján az Alba MÁV-Előre csapatát látta vendégül. A kezdés előtt a pápaiak a tízcsapatos bajnokság hetedik, a vendégek a kilencedik helyén álltak. Joggal bizakodhattak a hazai játékosok és nézők a két pont itthon tartásában, hiszen a fehérváriak hét meccsből mindössze kettőt tudtak megnyerni. Ennek ellenére a vártnál nagyobb ellenállásba ütköztek a mieink, hiszen szinte az egész első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, két-három gólnál nagyobb különbség nem alakult ki. 17-15-ös félidő után a korábban látott éles meccset hozta a folytatás is, a félidő feléhez közeledve aztán úgy tűnt, eldönti a meccset a Bakonyerdő (21-17). Nem így lett, a vendégek kihasználva ellenfelük hibáit nyolc perccel a lefújás előtt kiegyenlítettek (27-27.) Egy időkérés után szerencsére főleg fejben összekapta magát a Pápa és gyors gólokkal ismét maga felé billentette a mérleg nyelvét (30-27). A fennmaradó időt rutinból lehozták a szerencsével sem hadilábon álló kék mezesek, így sikerült győzelemmel elbúcsúzni erre az esztendőre a hazai közönségtől.

Bakonyerdő Pápa - Alba MÁV-Előre 32-31 (17-15)

Kapcsándi Zsolt: Szezon végi formát mutattunk, igaz a különbség csalóka, ugyanis a játék összképe alapján nem forgott veszélyben a győzelmünk, nem volt olyan szoros ez a két félidő mint amit az eredmény mutat. Nagy fegyvertény, hogy a korábbiakhoz képest az ehhez hasonló meccseink végre a mi javunkra dőlnek el, és ha az idényzárón Tarjánban esetleg nyerni tudnánk, akár még a dobogón is telelhetnénk, amire nem sokan számítottak.

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 15
Bors Patrik 6
Vígh Dániel 4
Füzi Attila 3
Róth Gábor 2
Sipőcz Milán, Szakács Dániel 1-1

Az idei szezon Tarjánban zárul

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-02 17:42:24

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


2018-04-02 16:22:12

Piero Comino mester kata képzése Pápán


2018-03-19 14:11:18

Tisztes helytállás az Európa-bajnokságon


2018-07-11 11:41:16

Sztupák László döntőbe jutott az Eb-n