Holnaptól aszfaltozzák a Vásár utcát


2017-12-04 15:35:39  | cikk: HuHa  | fotó: archív  | 


Holnaptól aszfaltozzák a Vásár utcát főképe
Holnap, kedden reggel a kivitelező megkezdi a Vásár utca alsó aszfaltrétegének behúzását. A munkálatok nagy gépekkel, sok dolgozóval zajlanak félpályás útlezárás mellett, és jelentős torlódásra kell számítani. E miatt, mind a megrendelő önkormányzat, mind a kivitelező azt kéri, hogy a járművezetők kerüljék el a Vásár utcát. A holnapi kötőréteg behúzás után az aknafedeleket emelik szintre, ezt követően pedig a kopóréteget is megkapja az útburkolat. Mindegyik munkafolyamat jelentős forgalomkorlátozással jár, ezért kérik, hogy a következő napokban, aki teheti, a Vásár utca elkerülésével közlekedjen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: felújítás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet