Mikulásváró délután a Tarczyban | Pápa Ma

Mikulásváró délután a Tarczyban


2017-12-05 16:31:35  | cikk: Babos Petra  | A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos, ovisuli délutáni foglalkozásra. Így történt ez hétfő délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
Dr. Kissné Vadicsku Patrícia tanító hírportálunk kérdésére elmondta, minden évben nagy szeretettel hívják és várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik örömmel jönnek.
Az asztaloknál különböző kézműves feladat várta őket, ahol az ünnepre készülhettek szüleikkel és tanítókkal. A jó hangulatú programon változatos feladatokkal és meglepetéssel kedveskedtek az alsós munkaközösség nevében. A foglalkozással elsődleges célja az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés. A Mikulásváró programon a 4. c osztály működött közre Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella vezetésével.
Dr. Kissné Vadicsku Patríciától megtudtuk, az iskola a jövő tanévben három első osztályt szeretne indítani, az egyikben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és Dr. Kissné Vadicsku Patrícia oktatja a kicsiket.
A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket közös játékra, farsangkor és húsvétkor.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-27 22:40:16

Tavaszvárás a tarczys ovisulin


2018-04-20 17:38:41

A legújabb turisztikai attrakció: városnéző kisvonat Pápán


2018-05-25 15:16:03

Sportprogramok és előadások a Közgáz diáknapján


2018-06-11 21:35:06

Közlekedésbiztonsági útravaló fiataloknak