Advent második vasárnapján az Esterházy-kastélyba várják a családokat | Pápa Ma

Advent második vasárnapján az Esterházy-kastélyba várják a családokat


2017-12-05 16:35:13  | cikk: Babos Petra  | Az Esterházy-kastély kézműves foglalkoztatója ad otthont az advent második vasárnapi programjának. Az idei évben is a nagy népszerűségnek örvendő kézműves foglalkozásokkal várják a családokat vasárnap 14 órától 17 óráig.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, négy helyszínen várják a látogatókat, ahol barkácsolni lehet. Készíthetnek karácsonyi manót, fonott ajtódíszt, hóembert apró meglepetéssel és természetesen sütni is lehet, ezúttal töltött mézest.
-A látogatókra egy játék is vár. Betűket kell összegyűjteni a kastély különböző pontjain, s ezekből egy nem magyar szót kell kirakni. A szó definíciója a játéklapon lesz megadva. A szó nem lesz egyszerű, hiszen értékes kastélyos nyereményekért szállhatnak harcba a résztvevők. A szerencséseket hétfőn értesítjük, s nyereményeiket a kastélyban vehetik majd át - emelte ki Boros Katalin.
A szervezők a legkisebb korosztályra is gondoltak, ők a kastély papírral borított falait színezhetik kedvük szerint.
A program 17 óráig tart majd, hogy közösen részt lehessen venni az adventi gyertyagyújtáson a Fő téren a református egyház közreműködésével.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!