A Vajda Márta Iskolában is járt a Mikulás | Pápa Ma

A Vajda Márta Iskolában is járt a Mikulás


2017-12-05 20:09:31  | cikk: pi-pa  | Az erdő kedves állat lakói vidáman játszadoztak és főzőcskéztek, amikor szép éneküket hallva meglátogatta őket a Mikulás. A kis állatok boldogan gyűltek a kedves vendég köré, aki - miután őszintén bevallották neki, hogy bizony nem mindenki volt egész évben jó gyerek - mindenkit megajándékozott. Ezzel a kedves zenés mesejátékkal ünnepelték meg a Mikulás-napot ma délelőtt a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI diákjai.
A Mikulás puttonya pedig - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának és Támogató Szolgálatának köszönhetően szép ajándékcsomagokat rejtett: uzsonnásdobozt, kulacsot, plüss játékot, kéztörlőt és édességet kapott az intézményben minden gyermek.
Csutiné Papp Orsolya intézményvezető a rendezvény kapcsán elmondta, nagyon ritka, hogy a gyermekek megajándékozásához adományt kapnak, ilyen nagy értékű csomagot pedig talán még soha nem kaptak a diákok. Az elmúlt években az iskola alapítványa gondoskodott a Mikulás ajándékokról: az alsósok kis csomagot, a felsősök pedig egy-egy szem szaloncukrot kaptak. A Máltai Szeretetszolgálat ajándékának köszönhetően az idei évben az intézményben valamennyi gyermek, közel százharmincan vehettek át ajándékcsomagot a Mikulástól.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-08-01 21:21:52

Városrészi napra készül a Tókertváros


2018-04-19 13:39:05

Marják az aszfaltot a Jókai utcán


2018-05-12 12:07:52

Nyolcadik alkalommal szervezik meg az Ökumenikus Napot Pápán


2018-06-26 13:08:54

Vasárnap megyei zarándoklatnak ad otthont városunk