A Mikulás és a manók is beköltöztek a színházba | Pápa Ma

A Mikulás és a manók is beköltöztek a színházba


2017-12-06 21:24:28  | cikk: ha  | Hagyomány a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban, hogy december 6-án meglepetéssel kedveskednek a családoknak. Idén egy rendkívül látványos, igényes díszletezésű darabot láthattak az érdeklődők a Turay Ida Színház előadásában, A Mikulás manóit. A Turay Ida Színház Gyermekszínháza már novemberben készül a Mikulás érkezésére és a Karácsonyra. Mindig olyan gyerekelőadással lepik meg a kicsiket, ami felkészíti őket az ünnepekre. Ezeknek az előadásoknak már hagyományuk van a színházban, állandó szereplőjük, koreográfusuk, Borbély Krisztina, aki elmondta, hogy az ünnepi mese már három éve szerepel a repertoárban, ám időről időre változtatnak rajta. A főszereplők, azaz a Mikulás és a manók maradnak, de a történet minden esztendőben új.

Látványos, szép mesét nézhettek meg a családok

Ezúttal a Mikulás egy estéjébe nyertek bepillantást a nézők, akinek a manói meséltek, mókáztak, készítették a gyerekeknek az ajándékokat. Aztán amikor aludni tértek, belopózott a szobába a krampusz, aki vágyott arra, hogy elnyerje a gyerekek szeretetét. Így aztán ellopja a Mikulás ruháját, hogy őt várják a családok. Aztán persze minden jó, ha vége jó, a krampusz jó útra tér és boldog véget ér a mese, hisz a Mikulással együtt osztotta ki az ajándékokat a kicsiknek.

Müller Orsolya, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő kulturális szervezője elmondta, hogy nagy örömükre minden jegy elkelt, telt házas volt a bemutató. Kiemelte, hogy az érdeklődők közül sokan éltek az online jegyvásárlás lehetőségével, egyre többen választják ezt a kényelmes és gyors opciót a belépők megváltásakor.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-05 21:41:41

Készül az új szabadtéri színház helye


2018-05-23 07:35:50

Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját


2018-07-31 23:23:12

Magyarfalusi gyerekek nyaralnak Pápán


2018-06-26 13:08:54

Vasárnap megyei zarándoklatnak ad otthont városunk