A fürdőszobában rejtőzködött | Pápa Ma

A fürdőszobában rejtőzködött


2017-12-07 18:41:45  | cikk:  | 


Három körözés is érvényben volt egy pápai nő ellen. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök - Mózes Attila rendőr százados, Veres Sándor rendőr törzszászlós, és Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester - 2017. december 6-án délelőtt jelentek meg a 42 éves C. Szilvia pápai lakos otthonában, akinek elővezetését a jogerősen kiszabott szabálysértési bírság befizetésének elmulasztása miatt rendelte el a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya. A járőröknek ajtót nyitó férfi tagadta, hogy C. Szilvia otthon tartózkodna, ám a rendőrök a fürdőszobában rátaláltak az előlük rejtőzködő nőre. Az asszony igazoltatása során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja, a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség, valamint a Veszprémi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki.

C. Szilviát a rendőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-13 11:11:09

A szünetben is biztonságban


2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

A nyomozás adatai szerint az egyik pénzintézet 2018 februárjában tett feljelentést egy 36 éves békási férfi ellen, aki 2017. február 14-én áruvásárlási és szolgáltatási...

2018-04-20 15:58:17

Nem fizette a törlesztő részletet


2018-03-27 12:21:46

Nyolc baleset az elmúlt héten