Két kimaradt hétméteres döntött


2017-12-08 12:46:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két kimaradt hétméteres döntött főképe
Az éllovas Nemesvámos ellen sorozatban öt idegenben megvívott bajnoki után végre hazai közönség előtt is pályára lépett a megyei első osztályú férfi kézilabda bajnokságban szereplő Somló Hús KK Pápa. A tavaly alakult csapat két győzelemmel és öt vereséggel a hétcsapatos mezőny hátsó régiójában helyezkedett el, míg a vendégek kilenc meccsen hétszer nyertek és mindössze két alkalommal maradtak alul. Az első félidőben nem látszott az együttesek közötti négy-öt helynyi különbség, a mieink egygólos előnnyel mehettek a szünetre. 13-12 után a folytatásban sem változott a játék képe, a hajrára is megmaradt a döntetlen körüli állás. Az utolsó percben azonban előbb döntetlen állásnál, majd egygólos hazai hátrányban is kimaradt egy hétméteres, így a Nemesvámos egygólos győzelmet ünnepelhetett.

Somló Hús KK Pápa - Nemesvámos 21-22 (13-12)

Kapcsándi Zsolt (a Somló Hús KK Pápa elnöke): Ugyanolyan ezerarcú meccs volt a mai, mint ami az őszünket is jellemezte. Sajnos nem tudunk hétről-hétre ugyanabban a felállásban játszani, a csapat erejét mutatja viszont, hogy ma teljes volt a keret és meg tudtuk szorongatni a bajnokesélyest, sőt a győzelemtől is karnyújtásnyira voltunk. 

Pápai gólszerzők:
Kapcsándi Kristóf 7
Kapcsándi Zsolt 5
Horváth Martin 4
Kozma Sándor 2
Kozma Milán, Bakai Zsolt, Sarus Ferenc 1-1

A bajnokság februárban folytatódik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:52:05

Sportvetélkedőt szervez a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2018-05-30 12:37:14

A Kihívás napja Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-08-29 10:24:07

Sakk: A dobogó a cél


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 15:28:25

Szünet után dőlt el a meccs