A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán


2017-12-09 15:27:50  | cikk: Babos Petra  | 


A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán főképe
Jótékonysági koncertet és irodalmi estet szervez a Pápai Charity Shop - közösségi boltot üzemeltető 7Mérföld a Közösségért Közhasznú Nonprofit Kft. Pápán a Petőfi Moziban december 17-én 18:30 perctől az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány javára.
Takács Balázs, a Charity Shop programfelelőse, a rendezvény kapcsán elmondta, a szombathelyi jószolgálati nagykövetük, Szabó Tibor, Jászai Mari- díjas színész javaslatára, szervezték meg elsőként a Nyugat- magyarországi Charity Shop hálózaton belül a jótékonysági koncertet. A szombathelyi sikereken felbuzdulva úgy döntöttek, hogy máshol is megpróbálják.
-Reméljük, a pápai koncert is nagy sikereket arat majd, s sokan eljönnek december 17-én, hogy egy nemes célt támogassanak. Az est során fellép Kiss Mari, Fekete Linda, de helyiek is bemutatkoznak, a Dé-Mol Társulat és az S.K. Társulat is - emelte ki a szervező, majd hozzátette, a rendezvényre sok szeretettel várnak mindenkit a gyermektől egészen az idősig, mert jót tenni jó.
Kanozsainé dr. Pék Mária, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, öröm számukra, hogy az alapítvány kapja meg a rendezvényen befolyt összeget. Mint mondta, a kuratórium már döntött arról, hogy szociálisan hátrányos helyzetű beteg gyermekeket, illetve családjaikat szeretné támogatni, elsődlegesen gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, valamint gyógyhatású készítmények megvásárlásához nyújtanak hozzájárulást. A támogatott gyerekek 1-16 éves kor közöttiek. Az adományt a családok képviseletében jelképesen egy szülő fogja átvenni a rendezvényen, a többieknek pedig egy későbbi időpontban kerül átadásra.
A koncertre jegyeket a Veszprémi Napló ügyfél szolgálati irodájában (8500 Pápa, Fő utca 21.) lehet vásárolni.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-21 21:28:46

Elhunyt Nemcsics Antal, a színek pápai tudósa (frissítve!)


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 16:09:39

Hatodszor osztottak bébiételt


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 13:52:50

Trianon emlékművek Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2019-09-18 16:52:37

Szombaton lakótelepi nap a Fenyveserdő Bölcsődénél


PÁPA időjárás