A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán


2017-12-09 15:27:50  | cikk: Babos Petra  | 


A szeretet hangjai - Jótékonysági koncert Pápán főképe
Jótékonysági koncertet és irodalmi estet szervez a Pápai Charity Shop - közösségi boltot üzemeltető 7Mérföld a Közösségért Közhasznú Nonprofit Kft. Pápán a Petőfi Moziban december 17-én 18:30 perctől az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány javára.
Takács Balázs, a Charity Shop programfelelőse, a rendezvény kapcsán elmondta, a szombathelyi jószolgálati nagykövetük, Szabó Tibor, Jászai Mari- díjas színész javaslatára, szervezték meg elsőként a Nyugat- magyarországi Charity Shop hálózaton belül a jótékonysági koncertet. A szombathelyi sikereken felbuzdulva úgy döntöttek, hogy máshol is megpróbálják.
-Reméljük, a pápai koncert is nagy sikereket arat majd, s sokan eljönnek december 17-én, hogy egy nemes célt támogassanak. Az est során fellép Kiss Mari, Fekete Linda, de helyiek is bemutatkoznak, a Dé-Mol Társulat és az S.K. Társulat is - emelte ki a szervező, majd hozzátette, a rendezvényre sok szeretettel várnak mindenkit a gyermektől egészen az idősig, mert jót tenni jó.
Kanozsainé dr. Pék Mária, az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, öröm számukra, hogy az alapítvány kapja meg a rendezvényen befolyt összeget. Mint mondta, a kuratórium már döntött arról, hogy szociálisan hátrányos helyzetű beteg gyermekeket, illetve családjaikat szeretné támogatni, elsődlegesen gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, valamint gyógyhatású készítmények megvásárlásához nyújtanak hozzájárulást. A támogatott gyerekek 1-16 éves kor közöttiek. Az adományt a családok képviseletében jelképesen egy szülő fogja átvenni a rendezvényen, a többieknek pedig egy későbbi időpontban kerül átadásra.
A koncertre jegyeket a Veszprémi Napló ügyfél szolgálati irodájában (8500 Pápa, Fő utca 21.) lehet vásárolni.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-18 13:39:32

Jól pörgött az Észkerék


ajánlott cikk főképe

2018-10-13 07:10:37

Grafikák a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-06-13 15:27:55

Játék, szórakozás, élmény minden mennyiségben - hétvégén ismét Játékfesztivál


ajánlott cikk főképe

2018-10-03 22:10:59

"A zene az egy élő csoda" - Chopin-est a JMSZK-ban