Függetlenül - Előadás az Acsádyban


2017-12-11 19:36:44  | cikk: pi-pa  | 


Függetlenül - Előadás az Acsádyban főképe
Ma délelőtt tartották a Függetlenül című egészségvédő- és megőrző program második előadását a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolában. A diákok a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Bohócok a Láthatáron Csoport jóvoltából A hetedik égig című komplex színházi nevelési előadáson és beszélgetésen vehettek részt. A programot a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont szervezte.
Illés Viktória művelődésszervezőtől megtudtuk, a mai napon kifejezetten a 14-15 éves korosztálynak szóló előadáson vehetett részt közel 30 acsádys diák. Az előadást Holdosi József Cigánymózes című kisregénye ihlette, és egy gyermek otthonról való elszakadását dolgozza fel.
Az előadáshoz feldolgozó beszélgetés is kapcsolódott, melynek során drámapedagógusokkal beszélhették meg a témát a résztvevő fiatalok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-14 13:08:23

Hagyományőrző tábor a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 16:37:39

Ismét várja a látogatókat a zsinagóga


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 12:16:25

A járványhelyzet miatt szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vízműnél