Húsz csapat nevezett a 24 órás focibajnokságra


2017-12-13 10:26:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húsz csapat nevezett a 24 órás focibajnokságra főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a labdarúgást kedvelő csapatok, baráti közösségek részére a sportolási lehetőség biztosítása céljából a Városi Sportcsarnokban december 16-án és 17-én ismét megrendezi a 24 órás teremlabdarúgó tornáját. A bajnokságra húsz csapat adta le nevezését, melyeket a szervezők négy ötös csoportban sorsoltak. A kupa december 16-án szombaton 18 órai kezdéssel indul, másnap, december 17-én 16:45-től rendezik a bronzmeccset, 17:20-től pedig a döntőt. Az eredményhirdetésre 17:35-től kerül sor.

Csoportbeosztások:

A csoport
Spartacus '98 Gépkölcsönző Fc, Tókerti Betyárok, Combragyöngék, Spari All Stars, Katalák

B csoport
Nyárád SE, Korona Fc, Egy Gólt SE, Vinár Fc, Telep Fc

C csoport
Vaszar Fc, Dáka SE, Sporting Fc, AS Kóma, Makkok

D csoport
Hárlemi Éjszakák, Kiliáni Ördögök, St. Andreas, Popeye büfé FC, Csögle

Részletes sorsolás és időbeosztás ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés