Gyertyafényes advent a Fő téren


2017-12-15 23:29:31  | cikk: Babos Petra  | 


Gyertyafényes advent a Fő téren főképe
Ínycsiklandó vaníliás kürtös kalács, fűszeres forralt bor és halk karácsonyi zene csalogatta az ünnepi díszbe öltözött Fő térre az érdeklődőket, a Gyertyafényes advent programsorozat péntek délutáni rendezvényeire. A karácsonyi hangulatról a város általános iskoláinak tanulói gondoskodtak, a Szent István Római Katolikus Általános Iskola 2. b és felső osztályosai, majd a Tarczy Lajos Általános Iskola 3. c-s diákjai léptek színpadra Karácsony varázs című műsorukkal. Az estet Wolf Kati koncertje koronázta meg, melyre sokan gyűltek össze a téren.
Wolf Katit 2010-ben ismerhette meg a közönség egy tehetségkutató műsor kapcsán. Az énekesnő mint mondta, nagyon jó döntés volt számára, hogy indult a tehetségkutatón.
-Örülök, hogy részt vettem, mert nagyon pozitív élményeket szereztem, ami a hasznomra vált csak. Nem vagyok szerző, ezért nekem meg kell találni olyan szerzőket, akik olyan wolfkatis stílusban írnak nekem. Ezt az évek alatt megtaláltam, s ennek örülök. Most már azt éneklem, amit szeretek - mesélte a selymes hangú énekes, majd hozzátette, számára az adventi időszak a fellépések ideje, de természetesen jut ideje a gyerekeire, s a közös süteménysütésre, amit a jövő héten fognak megtenni.
Fergeteges hangulatot varázsolt Wolf Kati 

A színpadi programok mellett természetesen a faházakban különböző, igényes kivitelezésű kézműves termékeket is lehetett vásárolni.
A Gyertyafényes advent holnap folytatódik. A gyerekek ajándékkészítő játszóházban alkothatnak a Szent István Római Katolikus Általános Iskola aulájában, de a téren közlekedő pónifogatra is felülhetnek. 16 órától a Sindő Népzenekar, a Nyugdíjas Irodalmi Színpad és a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület lép fel, majd az adventi kórustalálkozó résztvevőinek műsorát hallgathatják meg a járókelők. 17 órától St. Martin koncertje, majd az Adászteveli Zenestúdió összeállítása zárja a szombati napot. Advent harmadik vasárnapján is lesznek színpadi programok, ekkor fellép Horváthné Szabó Andrea, Nyári Alíz és Nyári Edit, valamint az Uknow Duó is. A gyertyagyújtás 17 óra 30 perckor lesz.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-01 21:08:24

Pápán lesz a következő REND


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 22:50:45

Száz éve ért véget a nagy háború


ajánlott cikk főképe

2018-06-17 12:14:06

Jókai előtt tisztelegtek a város napján


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 13:09:58

Puskásné Tófeji Valéria fotóalbuma