Karácsonyi ünnepség a Fogyatékosok Nappali Intézetében


2017-12-16 08:35:15  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a Fogyatékosok Nappali Intézetében főképe
Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye Fogyatékosok Nappali Intézete tegnap délután tartotta karácsonyi ünnepségét a Kóter turistaszállón lévő telephelyén.
Az ünnepségen az egybegyűlteket Horváth Melinda szakmai vezető köszöntötte, aki mint mondta, a műsorukhoz idén a magyar hagyományokban bővelkedő karácsonyi ünnepkörből, Sebestyén Márta népdal énekes összeállításából válogattak szép énekeket. E kedves dallamok kísérték, ringatták őket az adventi időszakban, segítettek megérezni és megérteni valamit a karácsony misztériumából.
Szalainé Tihanyi Andrea intézményvezető köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik támogatják az intézményt. A mai nap fizettek be az alapítvány számlájára 120 205 Ft, melyet a Bázisreptér dolgozói ajánlottak fel a Család és Gyermekjóléti Szolgálat részére a Szikra Klub és a Csillagházban tartandó kulturális, kézműves foglakoztatásokra, tárgyi eszközök vásárlására. A Boeing cég már 4 éve támogatja „Az Időskorúak szociális ellátásáért” Alapítványt. Az idei évi támogatásuk 6000 dollár volt, mely 1.600.000 Ft. A Barát u 4-6. szám alatti Gondozóház két lakószobájának padozata kerül felújításra, továbbá, ágyneműk vásárlására használjuk fel a pénzt - emelte ki Szalainé Tihanyi Andrea.
A Fogyatékosok Nappali Intézete ellátottjai idén is megható és bensőséges műsorral varázsolták el a megjelenteket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-04-26 21:29:14

Tavaszi zsongás - a JMSZK Kamarazenekarának koncertje


ajánlott cikk főképe

2018-05-27 13:30:36

Városrész Majális jó idővel, remek hangulattal és sok programmal


ajánlott cikk főképe

2018-04-27 13:06:33

Aszfaltozzák a Jókai utcát


ajánlott cikk főképe

2018-05-11 20:24:02

Nyílt nap a mentőállomáson