Angyalkák, rénszarvasok és tájképek a máltás kézműves délelőttön


2017-12-16 19:26:47  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Angyalkák, rénszarvasok és tájképek a máltás kézműves délelőttön főképe
Idei utolsó kézműves családi délelőttjét tartotta ma a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban. A Kultúr-Kuckó Program részeként megrendezett Adventi kézműves délelőtt számtalan szórakozási lehetőséget tartogatott a családok számára. A kézműves foglalkozások során rénszarvasok, angyalkák és téli tájképek készültek különféle technikákkal. Emellett volt lehetőség könyvcserére és adventi kézműves vásárban is válogathattak a program iránt érdeklődők.
A nagyobb gyermekek azonnal a kézműves asztalokhoz ültek, a kisebbeknek köszönhetően pedig pillanatok alatt autó- és vasúti pályává alakult a Kuckó egy része. Gyermekek és felnőttek boldogan játszottak és kézműveskedtek együtt, s a program végén mindenki büszkén vitte haza az ingyenes rendezvényen készült alkotásokat.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja előre láthatóan januárban tartja a Kultúr-Kuckó következő rendezvényét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 15:35:48

Április közepén indul a Juhar utca újjáépítése


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-08-01 22:26:45

Szakmakóstoló hét a Mezőben