Vaszar nyerte a 24 órás focitornát


2017-12-17 19:46:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vaszar nyerte a 24 órás focitornát főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a labdarúgást kedvelő csapatok, baráti közösségek számára a sportolási lehetőség biztosítása céljából a Városi Sportcsarnokban december 16-án és 17-én ismét megrendezte a 24 órás teremlabdarúgó tornáját. A bajnokságra húsz csapat adta le nevezését, melyeket a szervezők négy ötös csoportban sorsoltak. Szombaton 18 órától egészen vasárnap késő délutánig kergették a labdát a játékosok, a negyeddöntőben a csoportok első és második helyezettjei keresztbejátszottak, majd a győztesek az elődöntőben igyekeztek kivívni a fináléba kerülést. Sok gólt, szép megoldásokat, látványos védéseket hozott az idei torna is, melyen a legjobb négy közé Vaszar, a Kiliáni Ördögök, a Hárlemi Éjszakák és a Korona FC csapata tudta beverekedni magát. A vaszariak és a Perutz FC jelenlegi és egykori játékosait felvonultató Hárlemi Éjszakák fantázianevű csapat egyaránt háromgólos győzelemmel kvalifikálta magát a döntőbe. A torna utolsó találkozóján a vaszariak kétgólos előnybe kerültek, ellenfelük pedig kis túlzással hiába egykapuzta végig a fennmaradó időt, erejéből csak a szépítésre futotta. A tornán a Bakonyerdő Pápa kézilabda csapatának játékosaiból álló Korona FC szerezte meg a harmadik helyet.
- Szervezőként és résztvevőként is azt tudom mondani, hogy az idei bajnokság is jól sikerült - értékelt az eredményhirdetés után Németh Máté szervező, aki egyben a győztes alakulat csapatvezetője is volt. - Örülünk, hogy nemcsak a részvétel volt aktív, hanem sok néző is kilátogatott a Sportcsarnokba, akik kiváló hangulatot teremtettek. Színvonalas torna volt, négy-öt hasonló képességű csapatot is láttam, apróságot döntöttek a továbbjutó helyekről. Örülök, hogy a tavalyi harmadik helyünk után idén meg tudtuk nyerni a kupát, gratulálok a csapattársaknak. 
A szervezők a különdíjakról sem feledkeztek meg, a gólkirályi címet Bors Martin (Korona FC) vehette át, a legjobb kapus Nagy Zoltán (Hárlemi Éjszakák), míg a legjobb játékos Németh Márk (Vaszar) lett.

Végeredmény:
1. Vaszar FC
2. Hárlemi Éjszakák
3. Korona FC
4. Kiliáni Ördögök

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-08 18:36:14

A hosszabbításban veszített a nyolc emberrel nagyot küzdő Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet