Jó évet zárt a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


2017-12-18 00:31:10  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Jó évet zárt a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás főképe
Három napirendi pontot tárgyalt és egyhangú döntéseket hozott idei utolsó ülésén a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás a pápai városháza tanácstermében. Az összejövetelen módosították a társulás Feladatellátó Intézményének alapító okiratát, valamint a házi segítségnyújtásra vonatkozó szakmai programot. Varga Péter társulási elnök elmondása szerint ezek technikai jellegű átvezetések voltak, amik nem érintik közvetlenül a társulás tevékenységét, de szükségesek annak jogszerű működéséhez. Az ülésen a 2018. évi belső ellenőrzési tervről is egységes határozatot hoztak a jelenlévő polgármesterek. A tanácskozást állófogadás és kötetlen beszélgetés zárta.

Varga Péter úgy fogalmazott, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás életében eredményes, jó esztendő volt az idei, szinte maradéktalanul be tudtak tartani mindent, amit év elején elterveztek. A szervezet elnöke megjegyezte, meglátása szerint a többség elégedett lehetett a társulás működésével, majd megköszönte a polgármesterek egész éves munkáját.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-24 22:44:21

Csendes csodák


ajánlott cikk főképe

2018-08-21 19:29:16

Szombaton ismét 1Úton Nemzetközi Zarándoknap


ajánlott cikk főképe

2018-06-03 19:35:42

Több mint 400 gyerek a tánc-láncos vizsgabemutatón


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:41:59

Gazdag programkínálat az Esterházy-kastélyban a Múzeumok éjszakáján