Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


2017-12-18 13:43:48  | cikk:  | 


Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének főképe
A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékra hívta a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági akcióban résztvevő gépjárművezetőket.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehetett részt, aki 2017. október 16. és 2017. december 8. között betért az akcióhoz csatlakozott szervizek valamelyikébe és ott térítésmentesen átvizsgáltatta gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, illetve felkeresett egy akcióban részt vevő optikát, ahol ellenőriztette látását.

A rendőrök a szervizekben és optikákban kiállított igazolólap bemutatását követően regisztrálták a játékosokat, akik közül 2017. december 11-én, a Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén sorsolták ki a szerencsés nyertest.

A Pápán élő gépjármű tulajdonos számára 2017. december 15-én délelőtt Horváth Tibor rendőr százados közlekedésrendészeti osztályvezető helyettes adta át a biztonságos téli közlekedést segítő ajándékcsomagot, amely többek között jégkaparót, páramentesítőt, jégoldót, zárolajozót is tartalmazott.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:14:11

21 gépkocsit tört fel a pár, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


A járőrök 2020. június 8-án délután Bakonyszentiván egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 22 éves pápai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Rendőrkapitányság 2020. október 16-ig eltiltotta a járművezetéstől....

2020-06-09 13:26:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült