Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének


2017-12-18 13:43:48  | cikk:  | 


Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének főképe
A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékra hívta a „Látni és látszani 2017 – egymásért” országos közlekedésbiztonsági akcióban résztvevő gépjárművezetőket.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehetett részt, aki 2017. október 16. és 2017. december 8. között betért az akcióhoz csatlakozott szervizek valamelyikébe és ott térítésmentesen átvizsgáltatta gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, illetve felkeresett egy akcióban részt vevő optikát, ahol ellenőriztette látását.

A rendőrök a szervizekben és optikákban kiállított igazolólap bemutatását követően regisztrálták a játékosokat, akik közül 2017. december 11-én, a Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén sorsolták ki a szerencsés nyertest.

A Pápán élő gépjármű tulajdonos számára 2017. december 15-én délelőtt Horváth Tibor rendőr százados közlekedésrendészeti osztályvezető helyettes adta át a biztonságos téli közlekedést segítő ajándékcsomagot, amely többek között jégkaparót, páramentesítőt, jégoldót, zárolajozót is tartalmazott.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost


A pápai rendőrök három órán belül elfogták az étteremből pénzt lopó homokbödögei férfit.

Egy pápai vendéglátóegység tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 2-án 12 óra körül, hogy az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

A...

2018-05-04 08:33:45

Kasszából lopott pénzt


ajánlott cikk főképe

2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2018-07-03 13:42:38

Rendőrségi programok Dákán