Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 15:45:44  | cikk:  | 


Tizenegy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2017. december 11. és 2017. december 17. között - 11 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többsége anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, amelynek során 1 fő súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek többsége Pápán történt, de két ízben Bakonypölöskén, valamint egy-egy alkalommal Dákán és lakott területen kívül is helyszíneltek a rendőrök.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfelelő oldaltávolság hiánya, a szabálytalan előzés és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a télen gyakorta előforduló kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a járművek sebességét fokozott óvatossággal válasszák meg és lehetőség szerint a nyári gumiabroncsokat cseréltessék télire! Továbbá az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalom miatt a parkolóhelyekre történő beálláskor és az onnan kihajtáskor nagy körültekintéssel járjanak el és ügyeljenek a gyalogosan közlekedőkre!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták


Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A körzeti megbízottak Nagydém belterületén igazoltattak egy 28 éves helyi lakost 2020. június 19-én este, aki motorkerékpárjával közlekedett. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott,...

2020-06-29 08:39:34

Ittasan vezetett


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 13:55:57

Nőnapi ajándék a rendőröktől!


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 14:28:10

Más rendszámmal és eltiltva vezette autóját a férfi, a rendőrök elfogták