Tizenegy baleset az elmúlt héten


2017-12-18 15:45:44  | cikk:  | 


Tizenegy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2017. december 11. és 2017. december 17. között - 11 közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Az ütközések többsége anyagi kárral jártak, személyi sérülés egy esetben történt, amelynek során 1 fő súlyos, míg két fő könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek többsége Pápán történt, de két ízben Bakonypölöskén, valamint egy-egy alkalommal Dákán és lakott területen kívül is helyszíneltek a rendőrök.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfelelő oldaltávolság hiánya, a szabálytalan előzés és az elsőbbség meg nem adása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a télen gyakorta előforduló kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a járművek sebességét fokozott óvatossággal válasszák meg és lehetőség szerint a nyári gumiabroncsokat cseréltessék télire! Továbbá az ünnepi készülődés miatt megnövekedett forgalom miatt a parkolóhelyekre történő beálláskor és az onnan kihajtáskor nagy körültekintéssel járjanak el és ügyeljenek a gyalogosan közlekedőkre!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök három órán belül elfogták az étteremből pénzt lopó homokbödögei férfit.

Egy pápai vendéglátóegység tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 2-án 12 óra körül, hogy az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

A...

2018-05-04 08:33:45

Kasszából lopott pénzt


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. július 7-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal és rendőrautóval várja az érdeklődőket a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel,...

2018-07-05 16:25:51

Rendőrségi programok a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon


ajánlott cikk főképe

2018-05-30 07:57:28

Rendőrök a gyermeknapi rendezvényeken


A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le két helyi lakossal szemben egy lopás vétség miatt folytatott büntetőeljárást.

Egy kozmetikai termékeket forgalmazó üzletlánc képviseletében tettek feljelentést a rendőrségre 2018 januárjában, miszerint ismeretlen elkövetők az elmúlt...

2018-05-24 14:07:16

Lezárult a nyomozás: parfümöket loptak