Műsorral és ajándékutalvánnyal köszöntötték a nyugdíjasokat


2017-12-19 20:05:03  | cikk: Babos Petra  | 


Műsorral és ajándékutalvánnyal köszöntötték a nyugdíjasokat főképe
Pápa Város Önkormányzata évek óta rendszeren meghívja a város 65 év feletti nyugdíjasait az idősek karácsonya elnevezésű rendezvényre. A programot Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központja Család- és Gyermekjóléti Szolgálata szervezi a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében. Idén összesen 400 nyugdíjas korút invitáltak a meghitt karácsonyi ünnepségre, ahol Pápa Város Önkormányzatának jóvoltából ajándékutalványt vehettek át.
Salamon Judit, Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének Család- és Gyermekjóléti Központja Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának vezetője, a program kapcsán elmondta, az ünnepi hangulat megteremtéséhez kíván a műsor hozzájárulni azzal, hogy meghívják a nyugdíjasokat, így lehetővé teszik, hogy a karácsonyi hangulat az meghittebbé váljon számukra is. A karácsonyi időszakban reméli, mindenkinek lesz ideje a szeretteire, azokkal beszélgetni, megölelni. Fontosnak érzik, hogy az alapvető emberi értékeket szem előtt tartva ne feledkezzen meg az ismerőseiről, egyedül élő barátairól, rokonairól senki sem.
A rendezvényen Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket, s hangsúlyozta, hogy a karácsony a családok ünnepe, s reményét fejezte ki, hogy a szeretet ünnepén mindenki több időt tölthet majd a családtagjaival, beszélgethet velük és örömet szerezhet nekik. Végezetül mindenkinek békés, áldott ünnepeket kívánt, s reményteljes boldog, új évet.
Az ünnepélyt a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola karácsonyváró műsora és a Pápai Bartók Béla AMI összeállítása színesítette, s tette bensőségesebbé.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-29 15:10:20

Online játékok, házhoz megy a könyv - Digitális térben működik a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 12:54:04

Hatalmas daru a víztoronynál


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 21:04:12

Rendhagyó módon veszik át érettségi bizonyítványaikat a végzősök


ajánlott cikk főképe

2020-03-27 15:42:45

Fertőtlenítették az óvodákat