Adomány az állatvédőknek


2017-12-19 21:05:20  | cikk: ha  | 


Adomány az állatvédőknek főképe

A Nehéz Légiszállító Ezred, a NATO Légiszállítást Kezelő Programiroda, a Boeing és Pápa Bázisrepülőtér munkatársai és családjaik vettek részt azon a hagyományos jótékonysági vásáron, melyet az itt állomásozó norvég katonák feleségei szerveztek még novemberben. A karitatív program két kedvezményezettje a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő, valamint a Pápai Humán Állatvédő Egyesület volt. Az állatvédő egyesület javára 300 ezer forint gyűlt ösze.


Az adományt Anette Gohn-Hellum szervező nyújtotta át a Pápai Humán Állatvédő Egyesület alelnökének, Gaálné Nagy Dorisznak a Szabó Dezső utcai telephelyen. Az alelnök megköszönte a felajánlást és elmondta, hogy a külföldiek nem csupán pénzadományokkal segítik munkájukat, de gyakran járnak ki kutyát sétáltatni, gondozni a négylábúakat. A felajánlott összegből a kutyák tartási feltételeit javítják: új, szigetelt ólakat szeretnének vásárolni, a kennelek tetőzete is javításra szorul, s ereszcsatorna is hiányzik az egyik építményről - szóval van helye az adománynak.


Gaálné Nagy Dorisz hozzátette, hogy ünnepek előtt több adományt kapnak, sőt, nagy örömükre, örökbefogadás is történt. Aztán jön az év utolsó napja, amikor megnő a kóbor állatok száma, hisz a tüzijátékok, petárdák hangjától megijednek a kutyusok és félelmükben elszökhetnek, ha nincsenek biztonságos helyen. Az alapítvány alelnöke arra kéri a gazdikat, hogy szilveszterkor fokozottabban figyeljenek oda kedvencükre.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-02 09:30:20

Betlehem a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-11-26 17:31:35

Fennállásának 380. évfordulóját ünnepli a Türr István Gimnázium


ajánlott cikk főképe

2018-10-21 22:43:58

Fény és árnyék - Ünnepi megemlékezés Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2018-09-23 20:42:04

Lantzene a Ferences templomban