Adomány az állatvédőknek


2017-12-19 21:05:20  | cikk: ha  | 


Adomány az állatvédőknek főképe

A Nehéz Légiszállító Ezred, a NATO Légiszállítást Kezelő Programiroda, a Boeing és Pápa Bázisrepülőtér munkatársai és családjaik vettek részt azon a hagyományos jótékonysági vásáron, melyet az itt állomásozó norvég katonák feleségei szerveztek még novemberben. A karitatív program két kedvezményezettje a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő, valamint a Pápai Humán Állatvédő Egyesület volt. Az állatvédő egyesület javára 300 ezer forint gyűlt ösze.


Az adományt Anette Gohn-Hellum szervező nyújtotta át a Pápai Humán Állatvédő Egyesület alelnökének, Gaálné Nagy Dorisznak a Szabó Dezső utcai telephelyen. Az alelnök megköszönte a felajánlást és elmondta, hogy a külföldiek nem csupán pénzadományokkal segítik munkájukat, de gyakran járnak ki kutyát sétáltatni, gondozni a négylábúakat. A felajánlott összegből a kutyák tartási feltételeit javítják: új, szigetelt ólakat szeretnének vásárolni, a kennelek tetőzete is javításra szorul, s ereszcsatorna is hiányzik az egyik építményről - szóval van helye az adománynak.


Gaálné Nagy Dorisz hozzátette, hogy ünnepek előtt több adományt kapnak, sőt, nagy örömükre, örökbefogadás is történt. Aztán jön az év utolsó napja, amikor megnő a kóbor állatok száma, hisz a tüzijátékok, petárdák hangjától megijednek a kutyusok és félelmükben elszökhetnek, ha nincsenek biztonságos helyen. Az alapítvány alelnöke arra kéri a gazdikat, hogy szilveszterkor fokozottabban figyeljenek oda kedvencükre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-12 15:36:58

Kiemelkedően szerepeltek a türrösök a Megyei Matematikaversenyen


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 20:42:28

„Magyarország az Én hazám” - Magyar hét a Fáy lakótelepi Óvodában


ajánlott cikk főképe

2019-04-24 22:10:56

Beszámolókat hallgattak meg a részönkormányzatok


ajánlott cikk főképe

2019-04-13 22:07:35

Hopp, nyulacska!


PÁPA időjárás