Sikeres évet zártak az atléták


2017-12-19 22:54:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeres évet zártak az atléták főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester, Rádi Róbert klubelnök, Mórocz Katalin futó- és Varga Patrik dobóedző is köszöntötte a Pápai Atlétikai Club (PAC) versenyzőit a Városházán megrendezett évzáró ünnepségen, melyen két futó és három dobóatléta is külön elismerést vehetett át 2017-es teljesítményéért. Tavaly hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezték meg az összejövetelt azzal a céllal, hogy elismerjék a legjobb eredményeket elért sportolókat és szót ejtsenek a következő esztendő célkitűzéseiről. Nem volt ez másképp idén sem, a kemény felkészülésnek és a gyerekek tehetségének köszönhetően a második alkalom is volt beszédtéma bőven. Szomorú pillanatokkal indult az évzáró, hiszen egyperces néma tiszteletadással emlékeztek meg Kis Károlyról, a klub szeptemberben elhunyt edzőjéről. Ezután dr. Áldozó Tamás polgármester szólt a gyerekekhez és az edzőkhöz, a PAC egyik alapító tagja azt mondta, ahogy telik az idő, egyre közelebb kerülnek ahhoz a képhez, amit az alapításkor megálmodtak.
- Szeretnék gratulálni elnök úrnak és az edzőnek, amiért az elmúlt időszak alkotással, nyugalomban telt. Nagy jelentősége van ennek, hiszen egyrészt sikerült megteremteni a biztos anyagi hátteret, másrészt pedig az eredményes munkához elengedhetetlenek a rendezett viszonyok. Sajnos láthatunk erre negatív példát is, mindannyian értesülhettünk a VEDAC-nál kialakult helyzetről, kívánom, hogy minél hamarabb megoldódjanak a problémáik. Ami a mi sportolóinkat illeti, gratulálok mindenkinek, hiszen ez az év is bővelkedett megyei és országos sikerekben, csak így tovább.
A polgármester a jövő terveivel folytatta, úgy fogalmazott, nagyon türelmetlen hónapok következnek, hiszen a tervezés időszaka előtt állnak, és arra buzdított minden atlétát, hogy osszák meg ötleteiket a vezetőséggel annak érdekében, hogy az új sportkomplexumban minden igényt kielégítő körülmények között működhessen tovább a klub.
Rádi Róbert elnök beszédében méltatta a sportolók szorgalmát és elért eredményeiket, majd köszönetet mondott Mórocz Katalinnak, Gelencsér Róbertnek valamint Varga Patriknak, amiért Kis Károly betegsége idején és halála után átvették a gyerekek felkészítését és versenyeztetését. Ezután az egyesület edzői értékelték az idei versenyszezont és a szakmai munkát, majd a legszorgalmasabban edzésre járók és a versenyeken is jól teljesítők egyesületi téli kabátot kaptak. Az ünnepség végén Flórián Rebeka és Könyves Kitti futó-, valamint Csébi Fruzsina, Füredi Dániel és Sztupák László dobóatléta az Év sportolójának járó serleget vehette át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek