Máltai ajándék a nyugdíjasoknak


2017-12-20 18:59:54  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Máltai ajándék a nyugdíjasoknak főképe
Már három éve tart a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Csoportja és a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi- Érdekképviseleti Egyesülete együttműködése. Az azóta eltelt időben a szeretetszolgálat pápai önkénteseinek több alkalommal is volt lehetőségük különféle adományokkal segíteni a szépkorúakat, a nyugdíjas egyesület tagjai pedig többször is segítették önkéntes munkájukkal a szeretetszolgálat tevékenységét.
Az elmúlt évek során hagyománnyá vált, hogy a karitatív szervezet Adni Öröm! elnevezésű országos adománygyűjtő akciója során az egyik nagy áruházlánc két pápai üzletében összegyűlt adományokból jelentős mennyiségű ajándékcsomagot juttatnak a nyugdíjas egyesület rászoruló tagjainak. A 21. Adni Öröm! akció tegnap ért véget, a máltai szeretetszolgálat munkatársai pedig ma délelőtt 170 darab, tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagot adtak át Baán Éva egyesületi elnöknek és tagtársainak.
Baán Éva elsőként köszönetet mondott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai csoportjának, majd elmondta, az elmúlt években több alkalommal is kaptak ajándékokat a máltaiaktól. Nagyon örültek ennek, és fontosnak tartják az együttműködést, hiszen az összefogás eredménye, hogy kölcsönösen segítik egymást, s az együtt gondolkodás, a közös munka eredményeként sok embernek tudnak segíteni. A most kapott, bőséges tartalmú 170 ajándékcsomagot az egyesület leginkább rászoruló tagjai közt osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 14:56:30

Újabb védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-03 21:29:48

Plató koncert Ress Hajnival


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:31:30

Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják