Ünnepi készülődés a Vajda Márta iskolában


2017-12-23 10:18:06  | cikk: pi-pa  | 


Ünnepi készülődés a Vajda Márta iskolában főképe
Ünnepre hangoló kézműves foglalkozást tartottak pénteken a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI diákjai számára. Az iskolában hagyományos adventi program célja, hogy a diákok ünneplőbe öltöztessék a szívüket és apró ajándékokat készítsenek szeretteiknek.
A rendezvényhez az idei évben a Szarvaskör Egyesület is csatlakozott, „Ajándék a fa alatt” elnevezésű akciójával, melynek célja, hogy a nehéz körülmények közt élő gyermekek is meglephessék szüleiket, testvéreiket egészséges, hasznos és személyes ajándékokkal. A diákok a Szarvaskörnek és támogatóinak köszönhetően dióval, aszalt gyümölccsel és akácmézzel töltött üvegeket díszíthettek és textil kéztörlőkre festhettek ünnepi motívumokat.
A kézműves napra az iskola pedagógusai is készültek különféle foglalkozásokkal. Az ő asztalaiknál mécsestartókat, szalvétatartókat, ablakdíszeket, tobozmanókat, karácsonyi képeket, harangokat és díszdobozokat készíthettek az ügyes kezű fiatalok. A foglalkozás az iskola Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványának támogatásával valósulhatott meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-01 15:02:18

A járvány elleni védekezésre fordítják a képviselői tiszteletdíjakat - újabb polgármesteri rendelet született


ajánlott cikk főképe

2020-04-17 11:52:51

Online lelki megerősítés és mentálhigiénés tanácsadás a Lélek és Tradíció Alapítvány jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 22:59:09

Dalos Fő tér


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 17:54:02

Ünnepeljük együtt a ballagó diákokat!