Fuvola a karácsonyfa alá


2017-12-23 21:33:00  | cikk: ha  | 


Fuvola a karácsonyfa alá főképe

Szép ajándék került a Pápai Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola karácsonyfája alá. Az utolsó tanítási napon Egyházi Andrea, a Pápai Tankerületi Központ igazgatója látogatott el az intézménybe, s nem ment üres kézzel: két új fuvolát adott át Horváth Adrián igazgatónak. Egyházi Andrea elmondta, hogy az év végi pénzmaradvány, illetve szakmai anyag terhére a tankerületi központ most ezzel az ajándékkal tudta bővíteni az iskola hangszerállományát, de a jövőben is igyekeznek új hangszerekkel biztosítani a színvonalas zenei oktatás feltételeit. Nemrégiben például egy új pianinóval tudtak hozzájárulni ehhez, tette hozzá.

Tökéletes hangszer lesz a növendékek számára, mondta az igazgatóhelyettes

Horváth Adrián igazgató köszönetet mondott a hangszerekért, s elmondta, hogy a zeneiskolában használt eszközök között sok régi darab van, ezek karbantartása nagy összegeket emészt fel, így nagy öröm a két új fuvola. Az ajándékot az iskola két tanára, Bunda Valéria és Molnárné Nagy Gabriella próbálták ki. Molnárné Nagy Gabriella igazgatóhelyettes elmondta, hogy a fuvolistáké a második legnépesebb tanszak az intézményben, sok hangszert használnak, s épp a karácsony előtti vizsgakoncerten kellett végleg leselejtezni két darabot, így nagyon jókor jött ez a meglepetés.

Közel ötven növendék tanul fuvolázni a zeneiskolában, lesz gazdája a hangszernek

Egyházi Andrea tankerületi igazgató áldott ünnepet, valamint jó pihenést és szakmai sikerekban gazdag boldog új évet kívánt a pedagógusoknak.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-06 15:00:40

Játékos feladatok a pályaorientációs vetélkedőn az Acsádyban


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 15:22:52

Projekt-party: Terítéken a közlekedésfejlesztési projekt és a bölcsődefelújítás


ajánlott cikk főképe

2019-02-18 21:53:48

Átadták a könyvtár felújított épületrészét


ajánlott cikk főképe

2018-12-16 22:36:05

Kulturális bemutató a Petőfiben


PÁPA időjárás