Az Év Sportolója Gála: Gelencsér Róbert harmadszor is jelölt


2018-01-06 13:14:20  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: trapilap.hu  | 


Az Év Sportolója Gála: Gelencsér Róbert harmadszor is jelölt főképe
A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai idén 60. alkalommal szavazzák meg az év legjobb sportolóit. A hét közepén sajtótájékoztató keretein belül hirdették ki az egyes kategóriákban a három versenyben maradt jelöltet. A gálán összesen 11 kategória legjobbjai közül kerül ki a végső győztes, fogyatékos sportban az Év férfi csapata kategóriában a Velkey-Guth Ádám, Jánka Sándor, Zilaj Csaba és a pápai atléta, Gelencsér Róbert alkotta 4×100 méteres férfiváltónak is szoríthatunk. Gelencsér Róbertnek az idei sorozatban már a harmadik jelölése, ahogy arról korábban beszámoltunk, 2016-ban átvehette az Év fogyatékkal élő férfi sportolójának díját, 2017-ben pedig csapatban került be a legjobb három közé, tavaly sajnos nem 4×100 méteres váltóra esett a választás, remélhetőleg idén a női kerekesszékes vívóválogatottat és a padlóhoki-válogatottat megelőzve átvehetik a díjat, de ahogy a pápai sportoló fogalmazott, már a jelölés is hatalmas megtiszteltetés. Mint megtudtuk, Gelencsér Róbert nem lesz ott a január 11-ei budapesti rendezvényen, ugyanis a Téli Világjátékokon vesz részt Anzére-ben, Svájcban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor