Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC


2018-01-08 18:28:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC főképe
Hat hetes pihenőt követően megkezdte a téli alapozást a március elején folytatódó NB III-as labdarúgó bajnokságra a Pápai Perutz FC. Marton Miklós játékosai hétfő délután átmozgató edzéssel, labdás gyakorlatokkal, hangulatos, egymás elleni játékkal vágtak neki a többhetes felkészülésnek. A keretben egyelőre két változás van, mint megtudtuk, Szép Dániel és Kovács Szabolcs is távozott, az ősszel mindössze nyolc alkalommal pályára lépő szélső vélhetően a megyei első osztályú Sárváron folytatja pályafutását, míg a rutinos belső védő munkahelyi elfoglaltság miatt döntött a távozás mellett. Marton Miklós vezetőedző a felkészüléssel kapcsolatban azt mondta, tíz edzőmérkőzéssel, sok edzéssel készülnek a tavaszi folytatásra, az első héten napi egy foglalkozás szerepel a programban, jövő héttől viszont nőni fog az edzésszám.
- Bár a negyedik helyen telelünk, célunk továbbra is a biztos bennmaradás kiharcolása - mondta a Perutz vezetőedzője. - Hét hetünk van arra, hogy becsületesen felkészüljünk az előttünk álló 14 bajnokira, bízom benne, hogy amit elterveztem, véghez tudjunk vinni a következő hetekben. Nagy változás nem várható a keretben, egyelőre velünk készül Szedlacsek Balázs, aki korábban játszott már az irányításom alatt, a következő egy-két hétben eldől, hogy marad-e nálunk. Természetesen ha lesz lehetőségünk, szeretnénk erősíteni, ez határozza majd meg azt is, hogy milyen játékrendszerben játszunk a hazai illetve idegenbeli bajnokikon. Elképzelhető, hogy a korábban alkalmazott 4-1-4-1-es illetve 4-4-2-es hadrend mellett a 4-2-3-1-es felállást is preferáljuk, de ez még nagyon a jövő zenéje.
A Perutz első edzőmeccsét január 17-én Mosonmagyaróvár ellen idegenben vívja.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-08 18:02:39

Jótékony mikulásfutást rendeztek


ajánlott cikk főképe

2019-11-04 19:00:30

Kevés hiányzott a fordításhoz


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 21:34:55

Darts: Válogatott játékos nyerte a nagydöntőt


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:05:04

Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság