"A változás elkezdődött" - LMP sajtótájékoztató


2018-01-12 17:20:48  | cikk: pi-pa  | 


"A változás elkezdődött" - LMP sajtótájékoztató főképe
„A változás elkezdődött. Építsünk élhető jelent és biztos jövőt!” Ezzel a szlogennel ismertette ma délelőtti sajtótájékoztatóján az LMP 7 pontos programját Tomán Attila, és Takács Lajos, a párt országgyűlési képviselőjelöltjei.
Tomán Attila, a Veszprém megyei 04. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje úgy fogalmazott, ma Magyarországon egyetlen hiteles párt van, az LMP. Egyetlen hiteles miniszterelnök-jelölt van, Szél Bernadett és egyetlen hiteles program van, az LMP programja. A fiatal politikus az elsődleges feladatnak a bérválság problémájának megoldását tartja, emellett fontos feladat, hogy a Fidesz kormány által teremtett félelem-érzettel leszámoljanak. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, az LMP 7 pontból álló programot állított össze a megújuló Magyarországért. Ez tartalmazza többek közt az egészségügy és a szociális háló rendbetételét is.
Magyarországon, így Pápán is mindenképpen szót kell ejteni az elvándorlás problémájáról, mondta Takács Lajos, a Veszprém megyei 03. számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje. Mint mondta, rengeteg fiatal kényszerül arra, hogy elhagyja lakóhelyét és külföldön, vagy a fővárosban keres munkát. Az LMP számára fontos a bérek rendezése, emellett bérlakás programot is terveznek, melynek során az üresen álló ingatlanokat hasznosítanák.
Az LMP jelöltjei és munkatársaik a sajtótájékoztatót követően az autóbusz pályaudvar mellett felállított standjuknál várták a választópolgárokat, akiknek programjuk fontosabb elemeit tartalmazó szórólapokat adtak át, és beszélgettek az aktuális problémákról.

Képek:


Címkék: választás2018
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet