Egészen a döntőig menetelt a PELC U9


2018-01-14 15:21:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egészen a döntőig menetelt a PELC U9 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club idei harmadik hazai rendezésű teremtornáján ezúttal a 2009.január 1-je után születetteknek, azaz az U9-es korosztálynak szoríthattunk. A meghívott csapatokat két négyes csoportba sorsolták, majd a csoportok első és második helyezettjei az elődöntőkben keresztbe játszottak, a harmadik és negyedik helyen végzett csapatok pedig a másik csoport azonos helyezettjeivel a helyosztókon találkoztak. A házigazdák ezúttal is két csapatot indítottak, a kékek az A csoportban veretlenül, 18 lőtt és kapott gól nélkül jutottak tovább az elődöntőbe, míg a sárgák a B jelű négyesben egy győzelemmel és két szoros vereséggel az ötödik helyért játszhattak. A legjobb négy között a PELC I. 3-0-ra legyőzte a Veszprémet, így az ETO ellen döntőzhetett, a PELC II. büntetőrúgásokkal múlta felül a Keszthelyt. A fináléban sokáig jól tartották magukat a pápaiak, végül a Győr két gyors góllal eldöntötte a meccset, 0-3 lett a végeredmény, ettől függetlenül Kun-Szabó Attila, a PELC edzője elégedett volt tanítványaival.
- Úgy gondolom, jól szerepeltek a srácok, tudni kell, hogy tegnap Győrben is pályára léptünk egy tornán, ahol végül harmadikak lettünk, így kissé fáradtak voltak a lábak a mai napra. El kell ismerni, a Győr jobb volt a döntőben, hozzá kell tennem, hogy egyik játékosuk fizikálisan messze kimagaslott a mezőnyből, sikerük nagyrészt neki köszönhető, a mi támadásainkat is hatékonyan semlegesítette. A PELC II. is nagyon ügyes volt, ott fiatalabbak kaptak főként lehetőséget és kevesen is voltak, gratulálok nekik is.
A torna legjobb játékosa címét Czuppon Bálint (Győri ETO) vihette haza, a gólkirály nyolc góllal Hernádi Benjámin (PELC I.) lett. A legjobb kapusnak Nagy Ádámot (Gyirmót) látták, a legjobb hazai játékos címét Borsits Barnabás (PELC I.) érdemelte ki.

Végeredmény:
1. Győri ETO
2. PELC I.
3. Veszprém
4. Gyirmót
5. PELC II.
6. Keszthely
7. Ajka
8. Üstökös FC Győr

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-21 11:52:11

Megyei derbit vív a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 17:57:05

Bajnoki címeket szereztek a pápai tollaslabdázók


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor