Kilenc emberrel mentett pontot a Lombard II


2010-05-09 20:43:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kilenc emberrel mentett pontot a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság 22. fordulójában Nagy Mihály együttese ma 17 órától Badacsonytomaj alakulatát látta vendégül a műfüves pályán. A mieinknél sérülés miatt több alapembernek is ki kellett hagynia a 90 percet, a kék-feketék a Hajgató, Domján, Fazekas, Megyesi, Kaszás, Németh, Zulevs, Heffler, Nyári, Jovánczai, Magyar összeállításban futottak ki a pályára. A vendégekkel való ismerkedéskor több ismerős névvel is találkozhattunk, a bajnokság kilencedik helyezettje a Simon, Szabó, Hegedűs, Fonnyadt, Kiss K., Kiss G., Kiss M., Bódai, Szőcze, Csala, Nagy kerettel igyekezett legalább egy pontot elrabolni Pápáról. Fél óra elteltével Heffler révén előnyhöz jutottak a hazaiak, ám a második félidő 10. percében Nagy Zsolt egalizálta az állást. A 66.percben a sérüléséből visszatérő Heffler dobta fel magát a büntetőterületen belül, a jogosan felmutatott sárga kártyát a középpályás tapssal jutalmazta, Hittaller Roland játékvezető pedig az elismerést egy újabb sárgával honorálta, így 10 emberre fogyatkozott a Lombard. Nem sokkal később a csereként beállt Szabó is megsérült (a fiatal játékos térdsérülést szenvedett, a mentők a pápai kórházba szállították, állapotáról bővebbet egyelőre nem tudni), így a hajrára 9 pápai maradt a pályán, megsüvegelendő, hogy kettős emberhátrányban is sikerült az egyik pontot itthon tartani, 1-1 lett a vége.

Nagy Mihály: Egész héten nem tudtunk teljes értékű munkát végezni, mert a fél csapatnak ilyen-olyan elfoglaltsága volt. Ma délelőtt Palkó Dávid is belázasodott, így rá sem számíthattunk, a visszajátszók pedig hajnalban érkeztek haza Nyíregyházáról, várható volt, hogy nem fognak pihenten futballozni. Az első félidőben – bár vezettünk – de ellenfelünk jobban játszott, lehetőségeik sorra kimaradtak. A második játékrészben a kiállítás és a sérülés után 25 percig kilencen küzdöttünk, nagy teljesítmény, hogy itthon tudtunk tartani egy pontot. Jövő héten ahhoz a Répcelakhoz utazunk, akiket tegnap 10-0-ra ütött ki a Veszprém, nyilván ellenünk nem így fognak játszani, de bízom a fiatalokban, győzelmet várok.

További eredmények:

Körmend – Celldömölk 1-0
MTE 1904 – Bük 2-0
Csesztreg – Haladás II 2-1
Csorna – Sopron 1-0
Veszprém – Répcelak 10-0
Lipót – Sárvár 2-0

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny