Iskolarendőr „bevetésen”


2018-01-19 11:59:54  | cikk:  | 


Iskolarendőr „bevetésen” főképe
Külföldi állampolgárságú óvodás és kisiskolás korú gyermekeket láttak vendégül a rendőrök a Pápai Rendőrkapitányságon.

A három és hat év közötti fiatalok a QSI Nemzetközi Iskola Pápán működő tagintézményéből érkeztek pedagógusaik társaságában 2018. január 17-én. A gyermekeket és kísérőiket a kapitányság épületében az oktatási intézmény iskolarendőre - Németh Zoltán rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott - kalauzolta angol nyelven. A vendégek elsőként az előállító helyiséget tekintették meg, majd a rendőrök egyenruhájáról és felszereléseiről kaptak tájékoztatást. Felvehették az iskolarendőr sapkáját, továbbá kipróbálták a bilincset és a gumibotot is. Ezt követően a kerékpár kötelező tartozékait és a kerékpáros biztonságát szolgáló felszereléseket ismerhették meg a gyerekek, majd közlekedési témájú játékokkal játszottak.

A látogatás a kapitányság udvarán ért végét, ahol minden kisgyermek beülhetett a rendőrautóba és egy matricát kapott ajándékba az iskolarendőrtől.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:13:49

Nyári tábor a megelőzés jegyében


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 13:47:32

Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 15:04:23

Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-08-04 15:02:29

Rendezvény a megelőzés jegyében