Győzelem a Győr elleni felkészülési mérkőzésen


2018-01-20 14:48:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelem a Győr elleni felkészülési mérkőzésen főképe
A Mosonmagyaróvár elleni szerdai edzőmeccs (1-1) után három nappal a szintén NB II-es ETO FC Győr ellen játszotta második téli felkészülési találkozóját a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata az ETO műfüves pályáján a Sánta - Domján, Császár, Kozma, Böröczky - Somogyi, Jurik - Németh, Hanzl, Baldauf - Szedlacsek felállásban vágott neki a mérkőzésnek, a cserepadon Szigeti, Skriba, Horváth T., Farkas D., Nagy B., Koncsag, Pintér és Mogyorósi foglalt helyet. Az első félidőben egy letámadás utáni labdaszerzésből Hanzl lőtte a találkozó első gólját, majd a fordulás után nem sokkal egy beívelésből egyenlítettek a hazaiak. A hátralévő idő egy gólt tartogatott, ezt egy kontratámadás végén Skriba lőtte, 1-2 lett a végeredmény.

Marton Miklós: Az első félidőben fegyelmezett, jó játékot láttam, ha első szándékból indítottunk volna, még több lehetőséget is kialakíthattunk volna. A második játékrészben sok labdát veszítettünk, emiatt több energiát kellett fordítanunk a védekezésre. Ettől függetlenül a kontráink - amiből a győztes gól is született - nem voltak rosszak, persze ezen is van még csiszolnivaló.

A felkészülés folytatásában a keret egyik fele a gyirmóti Alcufer Kupára utazik, a másik pedig ezzel egyidőben az RKSK otthonában lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-27 12:11:14

A kerékpársport megszállottja - beszélgetés Ferenczi Balázzsal


ajánlott cikk főképe

2018-08-11 19:48:19

Fejet hajtott a bajnokesélyes


ajánlott cikk főképe

2018-08-22 17:27:38

Nyári kosártábor


ajánlott cikk főképe

2018-08-19 20:05:24

Perutz FC: Újabb idegenbeli pont