Közös rendészeti akció a Pápai járásban


2018-01-23 12:39:34  | cikk:  | 


Közös rendészeti akció a Pápai járásban főképe
A Pápai Rendőrkapitányság polgárőrökkel, erdészekkel és mezőőrökkel közös ellenőrzést tartott a Pápai járás területén.

A 2018. január 20-án 6 órától 22 óráig tartó közlekedésbiztonsági és közbiztonsági fokozott ellenőrzés Pápa városát, valamint több mint 30 Pápa környéki települést érintett. A Bakonyerdő Zrt. erdészeivel, a Pápai járásban működő polgárőr egyesületek tagjaival, valamint mezőőrökkel közös ellenőrzések kiterjedtek a települések külterületeire is, különösen a pincesorokra és hétvégi házas övezetekre, valamint a Pápához közeli horgásztavakra és a Bakonyban található erdei kiránduló utakra és pihenő helyekre.

A rendőrök, a polgárőrök és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek kiemelt figyelmet fordítottak a falopások megelőzésére, valamint a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére.

Kirívó szabálytalanságot az akció nem tárt fel, csupán néhány személlyel szemben volt indokolt figyelmeztetés alkalmazása és helyszíni bírság kiszabása közlekedési szabálysértések miatt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Nyíregyházi Járásbíróság körözte azt a 25 éves nyírbélteki férfit, akit a helyi rendőrök igazoltattak Pápán.

A Pápai Rendőrkapitányság két rendőre 2018. július 8-án délután az egyik pápai parkolóban igazoltatott egy nyírbélteki férfit. Az intézkedés során megállapítást...

2018-07-09 15:44:18

Szabálysértés miatt körözték


ajánlott cikk főképe

2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 9-én (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai Igal Lakótelepi Napon.

Az Igal lakótelepi játszótér mellett 15 órától felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-06-06 07:50:48

Meghívó az Igal Lakótelepi Napra


A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves vaszari férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 47 éves vaszari lakos 2018. október 3-án délelőtt az egyik pápai áruház műszaki részlegén levett a polcról egy több mint húszezer...

2018-10-04 18:53:03

Mobiltelefont rejtett a zoknijába