Frissebb volt a Siófok


2018-01-24 15:35:32  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.facebook.com/bfcsiofok/  | 


Frissebb volt a Siófok főképe
Lipóton folytatta a téli edzőmeccsek sorát a Pápai Perutz FC, mely már a harmadik másodosztályú ellenfelével találkozott az elmúlt két hétben, ezúttal a Siófok ellen teszteltek Marton Miklós tanítványai. A Győr-Moson-Sopron megyeiek pályáján a pápaiak a Szigeti - Farkas, Császár, Kozma, Böröczky - Nagy B., Jurik - Horváth T., Baldauf, Somogyi - Szedlacsek összeállításban kezdtek, a meccs folyamán Sánta, Németh, Hanzl, Koncsag és két utánpótlás játékos, Pintér és Molnár is pályára lépett. Az első félidőben egy pontrúgást követően Gál Mátyás révén a Balaton-partiak szerezték meg a vezetést, majd a szünetben sort cserélő Siófok Elek Bence fejesével alakította ki a 2-0-s végeredményt.

Perutz FC - Siófok 0-2 (0-1) (Gsz.:Gál, Elek)

Marton Miklós: Az első félidőben fegyelmezettek voltunk, jól levédekeztünk az ellenfél támadásait, ám egy pontrúgásból hátrányba kerültünk. A második játékrészre sort cserélt a Siófok, nekem ekkora változtatási lehetőségem nem volt, emiatt magasabb fordulatszámon pörögtek a siófokiak, akik egy beadás után egy fejesgóllal duplázták meg előnyüket. A vereség ellenére láttam pozitívumokat, a védekezéssel aránylag elégedett voltam, folytatjuk a munkát.

A felkészülés folytatásában - január 27-én szombaton - a keret egyik fele a gyirmóti Alcufer Kupára utazik, a másik pedig ezzel egyidőben az RKSK otthonában lép pályára Budapesten.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!