Frissebb volt a Siófok


2018-01-24 15:35:32  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.facebook.com/bfcsiofok/  | 


Frissebb volt a Siófok főképe
Lipóton folytatta a téli edzőmeccsek sorát a Pápai Perutz FC, mely már a harmadik másodosztályú ellenfelével találkozott az elmúlt két hétben, ezúttal a Siófok ellen teszteltek Marton Miklós tanítványai. A Győr-Moson-Sopron megyeiek pályáján a pápaiak a Szigeti - Farkas, Császár, Kozma, Böröczky - Nagy B., Jurik - Horváth T., Baldauf, Somogyi - Szedlacsek összeállításban kezdtek, a meccs folyamán Sánta, Németh, Hanzl, Koncsag és két utánpótlás játékos, Pintér és Molnár is pályára lépett. Az első félidőben egy pontrúgást követően Gál Mátyás révén a Balaton-partiak szerezték meg a vezetést, majd a szünetben sort cserélő Siófok Elek Bence fejesével alakította ki a 2-0-s végeredményt.

Perutz FC - Siófok 0-2 (0-1) (Gsz.:Gál, Elek)

Marton Miklós: Az első félidőben fegyelmezettek voltunk, jól levédekeztünk az ellenfél támadásait, ám egy pontrúgásból hátrányba kerültünk. A második játékrészre sort cserélt a Siófok, nekem ekkora változtatási lehetőségem nem volt, emiatt magasabb fordulatszámon pörögtek a siófokiak, akik egy beadás után egy fejesgóllal duplázták meg előnyüket. A vereség ellenére láttam pozitívumokat, a védekezéssel aránylag elégedett voltam, folytatjuk a munkát.

A felkészülés folytatásában - január 27-én szombaton - a keret egyik fele a gyirmóti Alcufer Kupára utazik, a másik pedig ezzel egyidőben az RKSK otthonában lép pályára Budapesten.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 14:31:38

Veszprém nyerte a jubileumi Pápa Kupát