Tíz baleset az elmúlt héten


2018-01-24 15:46:30  | cikk:  | 


Tíz baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2017. január 15. és 2017. január 21. között - tíz közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Kilenc baleset kizárólag anyagi kárral járt, egy baleset alkalmával viszont egy kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül nyolc Pápán, egy Nórápon, egy pedig lakott területen kívül valósult meg.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és hátramenet, a megfelelő oldaltávolság hiánya, az elsőbbség meg nem adása és a balra kanyarodás szabályainak megsértése játszotta a főbb szerepet. Egy esetben egy hátramenetet végző gépkocsi kerékpárossal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a hátramenetet fokozott óvatossággal és körültekintéssel hajtsák végre, és amennyiben lehetőségük van, vegyék igénybe segítő személy közreműködését!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-09 10:34:53

Kilenc baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:21:50

„Házhoz mentünk” Vaszaron


Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 37 éves nemesszalóki férfi 2018. július 1-jén reggel megszerezte egy helyi lakos bankkártyáját és az ahhoz tartozó...

2018-09-20 15:29:17

Más bankkártyáját használta


A rendőrség óvatosságra int a téli tüzelő megrendelése és vásárlása kapcsán.

Hamarosan itt a fűtési szezon, ám sokan még csak most igyekeznek beszerezni a téli tüzelőt. A rendőrség minden évben találkozik olyan bűnelkövetőkkel, akik különböző módszerekkel igyekeznek megkárosítani...

2018-10-15 14:11:39

Legyen körültekintő a tűzifa vásárlásakor!