Gól nélküli döntetlen a Perutz idei negyedik meccsén


2018-01-27 14:21:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gól nélküli döntetlen a Perutz idei negyedik meccsén főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság közép csoportjának 9. helyezettjéhez, a Rákosmente KSK-hoz utazott idei negyedik téli edzőmeccsén a Perutz FC. Az Ikarus BSE Sporttelepén lépett pályára a keret egyik fele, a másik pedig a gyirmóti Alcufer Kupán igyekezett kivívni a csoportelsőséget. Budapesten a pápaiak edzője a Sánta - Domján, Császár, Nagy B., Kozma - Somogyi - Németh, Skriba, Hanzl, Jurik - Szabó Zs. kezdőt küldte pályára, csereként Baldauf, Böröczky és Szedlacsek jutott szóhoz. Sem az első, sem a második félidőben nem láthatott gólt a kilátogató publikum, mindkét oldalon csak helyzeteket, apró lehetőségeket jegyezhettünk fel, így 0-0-s döntetlennel ért véget a 90 perc. Közben az Alcufer Kupán a pápaiak a 'B' csoportban Bágyogszovátot Koncsag Martin, Pintér Máté és Pintér Erik találatával 3-0-ra győzték le, Kapuvár ellen szintén három góllal, 6-3-ra nyertek (Koncsag Martin 4, Mogyorósi Bálint 1, Molnár Dániel 1), míg az ETO FC Győr elleni találkozón 2-1-es győzelem született az ETO javára, a pápaiak gólját Pintér Erik szerezte. Ez azt jelenti, hogy a Perutz a január 28-ai, második játéknapon a felsőházi rájátszásban lép pályára.

RKSK - Perutz FC 0-0

- El kell ismerni, nem játszottunk jól, a téli felkészülés során ma nyújtottuk a leggyengébb teljesítményt - értékelte a fővárosban látottakat Marton Miklós. A néhány kidolgozott lehetőségünk kimaradt, sok volt a pontatlanság, úgy láttam, ez főleg annak volt köszönhető, hogy fejben fáradtak voltunk. Bízom benne, hogy ez csak átmeneti probléma, és a legközelebbi találkozónkon már a korábban megszokott arcunkat mutatjuk.

A folytatásban végre hazai közönség előtt is bemutatkozik a csapat, február 3-án szombaton 11 órától Gyirmóttal találkozik Marton Miklós együttese.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-13 09:59:48

Játékos sportnapközi


ajánlott cikk főképe

2019-07-30 20:29:34

25 érmet szereztek az év első felében a légtornászok


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 16:58:20

Megőrizte hazai veretlenségét a pápai kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


PÁPA időjárás