Tornagyőztes az U10


2018-01-27 14:51:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tornagyőztes az U10 főképe
A 2008.január elseje után születettek, tehát az U10-es korosztály tornájával folytatódott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2018-as, téli teremlabdarúgó bajnokságainak sorozata. Kilenc csapat, köztük három pápai három hármas csoportban körmérkőzéseket játszott, majd a csoportok azonos helyezettjei szintén körmérkőzésekkel döntötték el a végső sorrendet. A PELC I. az Üstökös és a Keszthely legyőzésével, 7-0-s gólkülönbséggel jutott tovább csoportjából a legjobb három közé, a PELC II. egy vereséggel és egy döntetlennel második lett, míg a PELC III. nem tudta megnehezíteni a Veszprém és a Gyirmót dolgát. A legjobb három között a PELC I. jó játékkal legyőzte a Veszprémet, a Gyirmót elleni, mindent eldöntő meccsen a rendes játékidőben nem született gól, így büntetőrúgások következtek, ahol a pápaiak bizonyultak jobbnak, így veretlenül itthon tartották a kupát. A PELC II. ötödik, a PELC III. 8. lett.
- Úgy gondolom, ma mindenki a maximumot nyújtotta - összegezte tanítványai teljesítményét Kun-Szabó Attila, a PELC edzője.- Az első csapat mindössze egy gólt kapott, a második két balszerencsés döntetlen miatt lett ötödik, míg a feltörekvő, fiatal játékosok alkotta harmadik számú hazai alakulat is jól teljesített, mindenki játéklehetőséghez jutott. Örülök, hogy a szép számú, lelkes hazai nézőközönséget ki tudtuk szolgálni, köszönjük a biztatást.
A házigazdák a torna legjobb hazai játékosának választott Szűcs Péter elismerése mellett további két különdíjat is itthon tartottak, a legjobb kapus Tóth Gergő, a gólkirály szétlövést követően Molnár Patrik lett. A legjobb játékosnak járó serleget Simon Milán (Gyirmót) vihette haza.

Végeredmény:
1. PELC I., 2. Veszprém II., 3. Gyirmót, 4. Üstökös FC Győr, 5. PELC II., 6. Veszprém I., 7. Keszthely, 8. PELC III., 9. Celldömölk

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek