Tornagyőztes az U10


2018-01-27 14:51:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tornagyőztes az U10 főképe
A 2008.január elseje után születettek, tehát az U10-es korosztály tornájával folytatódott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2018-as, téli teremlabdarúgó bajnokságainak sorozata. Kilenc csapat, köztük három pápai három hármas csoportban körmérkőzéseket játszott, majd a csoportok azonos helyezettjei szintén körmérkőzésekkel döntötték el a végső sorrendet. A PELC I. az Üstökös és a Keszthely legyőzésével, 7-0-s gólkülönbséggel jutott tovább csoportjából a legjobb három közé, a PELC II. egy vereséggel és egy döntetlennel második lett, míg a PELC III. nem tudta megnehezíteni a Veszprém és a Gyirmót dolgát. A legjobb három között a PELC I. jó játékkal legyőzte a Veszprémet, a Gyirmót elleni, mindent eldöntő meccsen a rendes játékidőben nem született gól, így büntetőrúgások következtek, ahol a pápaiak bizonyultak jobbnak, így veretlenül itthon tartották a kupát. A PELC II. ötödik, a PELC III. 8. lett.
- Úgy gondolom, ma mindenki a maximumot nyújtotta - összegezte tanítványai teljesítményét Kun-Szabó Attila, a PELC edzője.- Az első csapat mindössze egy gólt kapott, a második két balszerencsés döntetlen miatt lett ötödik, míg a feltörekvő, fiatal játékosok alkotta harmadik számú hazai alakulat is jól teljesített, mindenki játéklehetőséghez jutott. Örülök, hogy a szép számú, lelkes hazai nézőközönséget ki tudtuk szolgálni, köszönjük a biztatást.
A házigazdák a torna legjobb hazai játékosának választott Szűcs Péter elismerése mellett további két különdíjat is itthon tartottak, a legjobb kapus Tóth Gergő, a gólkirály szétlövést követően Molnár Patrik lett. A legjobb játékosnak járó serleget Simon Milán (Gyirmót) vihette haza.

Végeredmény:
1. PELC I., 2. Veszprém II., 3. Gyirmót, 4. Üstökös FC Győr, 5. PELC II., 6. Veszprém I., 7. Keszthely, 8. PELC III., 9. Celldömölk

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-10 14:29:55

Kis Károly emlékversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2018-05-28 16:05:44

Győztes meccsen debütált a fiatal kapus


ajánlott cikk főképe

2018-09-05 22:25:40

Változások a kosár csapatnál


ajánlott cikk főképe

2018-06-30 20:58:54

Tagtoborzó vízilabda tábor