Városi úszó diákolimpia


2018-02-01 21:27:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi úszó diákolimpia főképe
Pápa város és körzetének általános valamint középiskolás tanulóinak részvételével a Városi Diáksport Bizottság és a Pápai Úszó Sportegyesület rendezésében a Várkertfürdő adott otthont a városi úszó diákolimpia döntőjének. A megmérettetés célja a sportág népszerűsítése, a bajnoki címek, egyúttal a megyei döntőn való részvétel eldöntése volt. A városi bajnokságon közel 150-en álltak rajtkőre.
- Tíz városi és két körzeti iskola diákjai vettek részt a versenyen, a versenybizottság összesen 226 nevezést regisztrált - mondta ifj. Koncz Sándor, a Városi Diáksport Bizottság elnöke. - Az „A” kategóriába nevezettek közvetlenül a megyei porondra jutottak, „B” kategóriában azok az úszók indulhattak, akik 2015. szeptember 01. és 2017. augusztus 31. között érvényes versenyengedéllyel nem rendelkeznek. Korcsoportonként a megyei döntőre egyéniben az első két helyezett, váltóban a győztes csapat kvalifikálta magát a megyei döntőre, melyet február közepén szintén Pápán rendeznek. Elégedettek vagyunk a résztvevőkkel, és remélem, a tavalyi évhez hasonlóan a március végi, országos diákolimpia finálén ismét több érmes helyezésünk lesz - bizakodott Koncz Sándor.
Az iskolák összesítésében nyolc első-, négy második-és öt harmadik helyezéssel az Erkel végzett az első helyen, második a Türr Gimnázium, harmadik a Szent István lett. Részletes eredmények IDE kattintva olvashatóak.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-28 16:22:38

Perutz FC: Sima vereség Érden


ajánlott cikk főképe

2018-09-20 20:48:39

Győzelem az NB I/B nyitányán


ajánlott cikk főképe

2018-09-13 23:36:37

Tollaslabda: Pápai arany Zágrábban


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések